Tingkatkan Imun Anda Bantu Pertahanan Badan Hadapi Jangkitan Virus

cegah covid 19

Tingkatkan Imun Anda Bantu Pertahanan Badan Hadapi Jangkitan Virus

covid 19

ESP

ESP adalah sumber protein yang berkualiti tinggi. Protein adalah blok asas dalam pembinaan sel imun khasnya antibodi. Antibodi adalah protein berbentuk Y, yang melekat pada permukaan bakteria dan virus untuk membunuh mereka.

VIVIX

Vivix adalah minuman botani yang lazat mengandungi campuran botani Shaklee sendiri yabg terdiri daripada Anggur Muscadine, Elderberry Eropah, Knotweed Jepun dan Lobak Ungu. Sumber makanan yang berwarna-warni ini bersifat antioksidan untuk memberikan perlindungan kepada kesihatan yang lebih baik.

NUTRIFERON

Interferon yang terkandung di dalam produk ini bantu untuk beri alert (signal) kepada badan supaya pertahankan imun badan kita sendiri. Dengan bahan-bahan dari unsur-unsur herba yang terbaik, ia bantu untuk memberikan signal kepada agen imun badan sendiri untuk lawan bakteria dan virus jahat yang sedang menyerang badan ketika itu.

GARLIC COMPLEX

Membantu untuk memberi sokongan mengekalkan kesihatan sistem pertahanan badan supaya sentiasa kuat untuk melawan virus yang sedang menyerang. Ia juga membantu untuk mempercepatkan pemulihan luka-luka dan mengelakkan dari luka tersebut dijangkiti dan menjadi bernanah.

VITA-C

Berfungsi untuk menguatkan imun, yang mana sistem imun yang lemah adalah punca kepada anda sering jatuh sakit sama ada demam selsema, batuk, atau apa – apa jangkitan kuman.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Selama 100 tahun, falsafah Dr. Forrest C. Shaklee iaitu Hidup Harmoni dengan Alam Semula Jadi telah membimbing kami dalam setiap perkara yang kami lakukan. Beliau percaya bahawa setiap daripada kita boleh melakukan perbezaan yang sihat di dunia ini. Visi beliau dibentukkan pada pertama kalinya pada tahun 1915 ketika beliau menghasilkan salah satu multivitamin yang pertama di Amerika Syarikat.

KAMI KOMITED UNTUK MENGHASILKAN PRODUK DARI BAHAN SEMULA JADI YANG PALING TULEN.

  • Produk kami bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya yang anda mungkin boleh dapati dalam produk-produk pesaing.
  • Produk kami mematuhi piawaian keselamatan tertinggi.
  • Produk kami mesra kepada alam sekitar.
  • Setiap satu daripada produk kami adalah bebas gluten.
  • Kami tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan kami bebas dari kekejaman.

“KAMI MENGHASILKAN PRODUK YANG MESRA KEPADA ALAM SEKITAR DAN TIDAK PERNAH MELAKUKAN UJIAN KE ATAS HAIWAN. SAYA TIDAK AKAN MENGHASILKAN PRODUK YANG AKAN MEROSAKKAN WALAUPUN SATU SEL TISU DI DALAM BADAN.” 

                             SELAMAT  |  TERBUKTI  |  BERKESAN

                                               SELAMAT

KOMITMEN JANGKA PANJANG SHAKLEE UNTUK KETULENAN, KESELAMATAN DAN KEBERKESANAN

Di Shaklee, kami memusatkan perhatian kepada kualiti setiap produk. Sebagai tambahan kepada ujian yang dijalankan oleh pengeluar kami, apabila produk-produk dihantar ke Shaklee, kami juga menjalankan ujian bebas kami sendiri. Kami menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kawalan kualiti setiap tahun untuk memastikan kualiti dan keberkesanan produk kami kepada anda.

                                          TERBUKTI

FORMULA UNIK KAMI HANYA TERDAPAT EKSKLUSIF DI SHAKLEE

Kami mempunyai lebih daripada 120 kertas dan pembentangan saintifik yang telah diterbitkan, termasuklah Kajian Landmark dan Kajian Telomere. Produk Shaklee mempunyai 71 paten dan paten yang sedang diproses.

                                          BERKESAN

DIKUASAKAN OLEH SHAKLEE 

Atlet yang dikuasakan oleh Shaklee telah memenangi 146 pingat emas, perak, dan gangsa dalam perlawanan Sukan Musim Panas dan Sejuk. Produk kami telah mengubah kehidupan berjuta-juta orang, dari atlet Pure Performance Shaklee kelas dunia sehingga ke angkasawan NASA. Dan ia dibuktikan oleh orang seperti anda dan saya

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Fyda Nohuntuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.