Tak sanggup telan banyak pil, pilih Vivix untuk kawal gejala SLE

merawat penyakit sle

Tak sanggup telan banyak pil, pilih Vivix untuk kawal gejala SLE

merawat penyakit sle

Sehingga detik ini saya masih teruja untuk berkongsi kebaikan Vivix yang telah terbukti dapat mengawal pelbagai penyakit kronik.Kali ini saya akan berkongsi testimonial pesakit SLE yang telah berjaya mengawal simptomnya dengan Vivix

Sebelum ini saya juga pernah berkongsi apakah penyakit SLE, boleh baca di link ini,

Mengenal simptom SLE untuk mengawal penyakit

Secara ringkas, SLE adalah penyakit kronik yang melibatkan sistem imun yang tidak normal yang menyerang sel normal pada tubuh seseorang. Kalau nak senang faham, ‘rampasan kuasa oleh tentera’. Setakat ini saintis masih belum menemukan puncanya, namun ada teori yang mengaitkan dengan pendedahan kepada radikal bebas. Dan ubat untuk menyembuhkan penyakit ini juga belum ditemui. Apa yang ada hanyalah ubat untuk mengawal gejalanya, yang paling utama ialah steroid. Steroid memang berkesan untuk melemahkan sistem imun, tapi kesan sampingannya juga boleh tahan. Nanti kita cerita lain entry k.

Ringkasan testimonial Vivix mengawal simptom SLE

merawat sle

  • Peen adalah seorang wanita berusia dalam linkungan 30-an telah disahkan menghidap SLE pada usia 20-an.
  • Peen merasai semua simptom SLE termasuk sakit-sakit badan, sakit sendi, muka merah, rambut gugur dll dan hampir kena sawan semasa mengandungkan anak pertama jadi bayi itu terpaksa dilahirkan walaupun masih pramatang secara pembedahan.
  • Semasa kandungan kedua, simptom SLE Peen tidak aktif, namun kembali aktif selepas melahirkan anak. Ketika itu, buah pinggang Peen semakin rosak.
  • Akhirnya Peen ditemukan dengan Ms Julie di Facebook yang memberi cadangan pelbagai suplemen untuk SLE, namun Peen hanya memilih Vivix kerana lebih mudah untuk diminum memandangkan ketika itu Peen harus menelan banyak ubat termasuk 8 BIJI STEROID.
  • Selepas 3 minggu, Peen dapat rasakan perubahan, di mana badannya semakin ringan dan sakit sendinya semakin baik.
  • Selepas 3 bulan, doktor mengesahkan SLE Peen semakin reda dan dos STEROID JUGA DIKURANGKAN KEPADA 2 BIJI.

Bagaiman Vivix membantu mengawal simptom SLE?

Mesti anda semua ingat Vivix ni magik. Minum-minum je terus baik semua penyakit. Sebenarnya tak begitu. Tapi disebabkan kita tak faham sebenarnya bagaimana penyakit itu terjadi.

Radikal bebas penyebab penyakit kronik.

Walaupun SLE dikatakan penyakit yang berkaitan dengan genetik, yang mana sel imun menyerang sel-sel badan sendiri, tapi yang hairannya sel imun mengenali sel badan jadi mustahil dia akan menyerang sel tanpa apa-apa masalah.

Jadi, teori saintis mengatakan bahawa sel dirosakkan oleh radikal bebas, kerana itu sel-sel imun menjadi agresif dan menyerang sel sendiri.

Vivix pula, yang mengandungi antioksida yang tinggi, selain daripada membantu meneutrakan radikal bebas ini, ia juga membantu memelihara sel-sel untuk berfungsi dengan lebih baik.

Kenapa perlukan makanan tambahan sedangkan antioksida boleh didapati daripada buah-buahan dan sayur-sayuran? Betul, boleh dapat daripada makanan harian, tapi kalau makan sebiji epal saja sehari, memang tidak cukuplah. Ditambah lagi nutrisi dalam sebiji epal sudah berkurang kerana sumber mineral yang berkurang dalam tanah. Satu lagi, biasanya buah-buahan yang dijual dipetik sebelum masak, jadi nutrisinya turut berkurang disitu.

Kajian mengenai Vivix.

Bagaimana berjimat dengan Vivix?

Saya tahu, ramai yang mengakui khasiat Vivix namun masih berkira-kira untuk membelinya kerana harga yang agak mahal. Tapi, bila difikir kalau mahal sangat, kenapa ahli-ahli Shaklee dengan bangganya memiliki Vivix? Orang yang pernah cuba Vivix juga mesti repeat order.

Salah satu cara untuk berjimat ialah dengan menjadi ahli. Jika awak beli 2 botol awal akan dapat keahlian percuma. Saya tahu awak nak sangat jimat RM79 kan? Selain tu, awak dapat berjimat hampir RM200 dan dapat cash bonus pula bulan depan. Tolong PM saya untuk keterangan lanjut, terutamanya bagi pesakit SLE, mungkin Vivix boleh bantu anda.

Fyda : 012 621 1883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.