Student Lepas SPM Dapat Income 4 Angka, Jom Rebut Peluang Bisnes Untuk Semua

pelajar dapat income 4 angka

Student Lepas SPM Dapat Income 4 Angka, Jom Rebut Peluang Bisnes Untuk Semua

Bersemangat rasanya dengar sharing daripada seorang pelajar baru habis SPM yang dapat income 4 angka selepas sebulan join Shaklee. Wahhh.. senangnya kan? Padahal budak-budak lepas SPM lain sedang nak enjoy, tapi yang 1 ni boleh pula buat bisnes.

Bisnes Shaklee ni sesuai untuk semua golongan.

Student, orang bekerja, surirumah, golongan profesional. Semuanya mempunyai peluang yang sama.

Mungkin ini peluang anda.

pelajar dapat income 4 angka

Bagaimana nak mulakan bisnes Shaklee Dengan Efektif?

1. Mendaftar sebagai ahli Shaklee

Bagaimana nak daftar? Cukup senang, hanya perlu bayar yuran keahlian sebanyak RM35. Tapi ada caranya untuk dapat keahlian percuma dan tak payah bayar RM35 tu, simpan jelah dalam poket.

Iaitu dengan dapatkan pakej-pakej yang telah ditetapkan oleh Shaklee.

Saya akan bantu untuk buat pilihan ni.

2. Melabur dalam bisnes anda

Pelaburan dalam Shaklee sangat mudah. Anda tak perlu pun beli produk 1 gudang.

Shaklee ialah bisnes yang berasaskan produk. Shaklee bertahan sejak tahun 1956 dan membayar komisen lebih daripada RM35 bilion kepada semua pengedar di seluruh dunia sebab produk.

Yang pertama, anda kena labur kepada diri sendiri. Anda kena jadi orang pertama yang menyokong bisnes anda. Tak boleh la kita ada produk sendiri tapi beli dengan orang lain. Macam tak kena kan?

So, yang pertama ialah anda sendiri yang kena makan produk ni. Rasai sendiri kesannya dan lebih mudahlah untuk anda kongsi dengan orang lain, berbanding dengan membaca buku sahaja.

Pelaburan kedua, anda mestilah invest untuk ready stok. Nak meniaga mestilah kena ada barang. Tapi tak perlulah beli stok sampai jadi gudang. Cukuplah dengan beli stok yang boleh buat anda rasa tak selesa. Sebab kita kena habiskan stok tu, betul?

3. Anda kena ikut sistem yang disediakan oleh kumpulan anda.

Bisnes Shaklee ialah network marketing dan network marketing ialah bisnes bersistem. Sistem bisnes ni mungkin tak sama dengan bisnes-bisnes lain kat luar sana.

Peringkat awal ni, anda cuma perlu ikut sahaja proses dan sistem yang diajar dalam bisnes ni. Mula-mula masuk ni, kena jadi macam pekerja yang patuh. Kena ikut je semua yang mentor cakap. Tanpa sebarang alasan.

Bila kita buat je kerja ikut sistem ni, mungkin tak sedar pun bisnes sedang berkembang dan magik berlaku tanpa disangka-sangka. Dalam bisnes networking ni, hanya perlu buat step yang simple tapi proses ini dibuat secara berulang-ulang.

Practice make perfect kan?

Bagaimana Nak Pilih Support Group Ni?

Saya faham, bila anda join satu-satu bisnes, tentulah anda tertunggu-tunggu apa next step nak dibuat, tapi sayangnya kalau tersalah pilih yang tak ada sistem. Nak tunggu mentor tu free baru dia dapat brief. Jenuh laa..

Sebab tu dalam group saya, iaitu Verstail Team – kami dah ada sistem yang kami follow, yang mana anda boleh terus dapat buat jualan seawal hari pertama anda join bisnes ni.

So, tunggu apa lagi..

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883

WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

daftar ahli shaklee

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.