Pengedar Shaklee Subang Berkongsi Petua Cantik Di Hari Perkahwinan

raja sehari

Pengedar Shaklee Subang Berkongsi Petua Cantik Di Hari Perkahwinan

Permintaan terhadap vitamin Shaklee semakin tinggi sekarang sebab ramai yang dah sedar pentingnya menjaga kesihatan. Dan dengan memiliki dalaman yang sihat, akan ditunjukkan melalui penampilan luaran. Jadi, nak kelihatan cantik kat luar, dalaman kenalah cantik juga.

Kenapa pengantin perempuan mesti pilih vitamin Shaklee?

Sebab vitamin Shaklee ialah vitamin semulajadi yang dijamin selamat, berkesan, halal dan mendapat kelulusan KKM.

Shaklee melabur berjuta-juta USD untuk penyelidikan bagi meningkatkan kualiti produknya dan merupakan satu-satunya produk yang dibuktikan mampu mengurangkan penyakit kronik melalui kajian. Kalau nak baca lebih lanjut, boleh klik Landmark Study.

raja sehari

5 Syarat Gaya Hidup Sihat

Kalau sebut pasal gaya hidup sihat, tentu terbayang dalam fikiran kita piramid makanan, bersenam dan jauhi rokok. Sebenarnya ada 5 amalan wajib untuk gaya hidup sihat.

1. Makanan yang sihat dan seimbang. Seboleh-bolehnya pilih makanan organik yang bebas GMO, bebas racun serangga dan racun rumpai.

2. Bersenam secara konsisten dan sederhana.

3. Kesihatan mental dengan bergaul secara sihat dengan jiran-jiran dan orang sekeliling.

4. Kesihatan spiritual, iaitu hubungan kita dengan Tuhan. Salah 1 cara untuk mencapai kesihatan spirtual selain daripada ritual ibadah ialah dengan mendekatkan diri dengan alam. Sekali-sekala pergilah ke taman, pantai atau panjat bukit ke..

5. Pengambilan suplemen yang berkualiti. Shaklee adalah salah satu suplemen terbaik di dunia dan dijamin selamat, berkesan dan mesra alam.

Mungkin anda tak boleh tunggu lama sebab nak dapatkan sangat vitamin Shaklee. Saya perkenalkan Pengedar Shaklee Subang/Shah Alam, Puan Elliana atau nama glemernya CIK ELL.

cantik di hari perkahwinan

Kepakaran CIK ELL ialah:

1. Cadangan dan konsultasi vitamin untuk anda yang ada masalah kulit. Contohnya jerawat, jeragat, kulit kusam dan kulit tak bermaya.

2. Jika anda tersalah gunakan produk yang merosakkan kulit muka anda, jangan risau Cik ELL akan bantu untuk atasi masalah tersebut.

3. Selain daripada vitamin untuk cantikkan kulit, cik ELL juga pakar skincare Shaklee yang selamat, berkesan dan bebas bahan kimia.

Kalau awak kontek Cik ELL, nanti dia ajar cemana nak jaga kulit muka dan produk apa yang sesuai untuk awak. Lebih-lebih lagi kalau awak nak kahwin dalam masa terdekat. Kalau kulit muka ok, nak mekap pun lagi senang kan? Mesti mak andam pun happy je.

Cakap banyak pun tak guna, sepak bola pun tak kena.

Untuk konsultasi kecantikan dan tempahan produk yang sesuai dengan anda, jemputlah kontek cik ELL – 019 933 5293

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.