Pakej Umrah 5 Bintang Tapi Dengan Modal Yang Rendah

pakej umrah jimat

Pakej Umrah 5 Bintang Tapi Dengan Modal Yang Rendah

Hari ni saya bertemu dengan seorang pak cik yang menghidap penyakit tekanan darah tinggi. Hari ini memang temujanji dialah. Saya tak buat apa-apa pun, just teruskan ubat dia dan bersembang-sembang sikit tanya khabar.

Dalam sembang tu, ada lah pak cik cakap kesian ibu bapa you, anak kerja jauh. Tapi, apa boleh buat kan memang itulah kehidupan.

Sebelum keluar, dia cakap,

“Pak cik nak ucapkan terima kasih. Pak cik tak tahu cemana nak berterima kasih, tapi pak cik nak ucapkan terima kasih je..”

Terharu sangat masa tu. Boleh menitik air mata.

“Jaga kesihatan baik-baik, pak cik..” Itu saja pesan saya.

Tak Mampu Balas Jasa Ibu Bapa

Serta-merta ingatkan ini mengingatkan saya kepada ibu bapa di kampung. Kadang-kadang bila kita dah merantau jauh ni rasa mementingkan diri sendiri. Sepatutnya duduk kat kampung dan berbakti kepada mak ayah.

Sebenanrnya apa pun yang kita buat memang tak mampu untuk membalas jasa mak ayah kita, walaupun seorang pemuda yang mendukung ibunya sepanjang menunaikan haji. Tetap tak mampu untuk balas jasa mereka.

Namun begitu, sebagai anak kita kenalah berusaha untuk membalas juga jasa mereka dan menyediakan kehidupan lebih baik kepada mereka.

pakej umrah jimat

Hantar Mak Ayah Buat Umrah Pakej Terbaik

Saya nak sangat hantar mak ayah saya buat umrah dengan pakej yang ditawarkan oleh Shaklee. Modalnya tak banyak pun. Untuk jadi ahli Shaklee hanya perlu bayar yuran RM68.90 sahaja. Lepas tu kita boleh kerja sekuatnya untuk layakkan diri dapat tiket menunaikan umrah 5 bintang.

In sha Allah, walaupun tak mudah tapi tak mustahil dengan niat yang kuat untuk berbakti kepada ibu bapa.

Saya pun belum pernah menyertai trip umrah ini tapi menurut orang-orang yang pernah pergi, memang Shaklee sangat memudahkan setiap urusan.

Shaklee menyediakan kursus umrah dan kelengkapan untuk mengerjakan umrah, termasuk luggage, sling beg, set pakaian ihram untuk lelaki dan set telekung untuk wanita.

Hotel di Mekah pula betul-betul bersebelah Masjidil Haram. Sesuai untuk mak ayah kita yang dah berusia. Tak perlu nak jalan jauh sangat. Nak pergi tandas pun boleh balik hotel.

pakej umrah 5 bintang

Kesihatan Optimum, Stamina Tubuh Yang Kuat

Pihak Shaklee juga menyediakan makanan dan minuman sepenuhnya. Dengan kata lain, kalau ikut trip Shaklee ni memang fokus untuk ibadah saja sepanjang berada di Mekah dan Madinah.

So, tak ada alasan tak boleh nak duduk lama dalam Masjidil Haram dan Masjid Nabawi. Sebab tak perlu jalan jauh balik hotel, tak perlu fikir nak cari makan.

Cuma, perlu sediakan fizikal, mental dan emosi yang sihat. Ingat, kat sana tu apa yang terdetik akan terus dibalas. Jadi, fikirlah yang baik-baik sahaja.

Kita Hanya Usaha, Allah Akan Bagi Ikut Cara Dia

Bagi saya, Shaklee adalah salah 1 usaha kita untuk mendekatkan diri kepadaNya, dengan berusaha dan melayakkan diri untuk dapat tiket umrah. Tentu seronok kalau boleh hantar mak ayah ke sana.

Jika anda memang ahli Shaklee, jom sama-sama usaha sekuatnya untuk nikmati umrah Shaklee ni. Bagi yang belum ahli, jom sertai ahli Shaklee sekarang dan mulakan bisnes anda bersama kami.

Semoga kita semua berpeluang untuk mengerjakan ibadah haji dan umrah dan mendapat ibadah yang mabrur.

Hubungi Fyda Noh untuk pendaftaran ahli :

www.wasap.my/60126211883/joinumrahshaklee

Klik link ini untuk dapatkan Set Haji Dan Umrah Shaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *