Nak Travel Tanpa Keluarkan 1 Sen Pun, Mungkin Ini Peluang Anda

melancong percuma

Nak Travel Tanpa Keluarkan 1 Sen Pun, Mungkin Ini Peluang Anda

Masa saya mula-mula kerja dulu, memang fokus saya hanya pada kerja. Sampai saya takut nak buat benda lain dan takut nak enjoy pun, takut tersasar dari landasan. Namun, hinggalah suami saya buat bisnes barang-barang dari Jepun. So, dia plan nak bawa kami 1 family ke Jepun.

Dari situlah, saya rasa ada masa sebenarnya kita nak enjoy dalam hidup kita dan buat apa yang kita suka dalam hidup.

Saya percaya semua orang tentu ada keinginan untuk jalan-jalan kan? Tengok orang pergi sana sini, nak lah jugak ikut kan? Topik hari ini pastinya akan membuat mereka yang suka berjalan tak senang duduk, kerana kita akan menelusuri lebih lanjut tentang percutian mewah ke luar negara dan PERCUMA.

melancong percuma

Sekiranya anda belum tahu kenapa ada percutian percuma yang ditawarkan oleh Shaklee, anda boleh baca di Peluang Bisnes Shaklee untuk mendapatkan penerangan yang lebih jelas. Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car & Convention. Maka hari ini kita akan bercerita lebih terperinci tentang C yang ketiga iaitu Convention.

Sebelum ni saya dah cerita tentang bonus shaklee dengan gaji yang lumayan dan car bonus yang membolehkan kita beli kereta mewah dan mengikut pilihan kita.

trip 5 bintang dengan shaklee

Percutian Ditaja Dari Malaysia Hinggalah Balik Ke Malaysia Balik

Konvensyen atau percutian insentif adalah penghargaan yang diberikan oleh Shaklee kepada semua pengedar yang berjaya mencapai kelayakan minimum setiap satu cycle (setahun). Terdapat dua jenis percutian luar negara yang disediakan oleh syarikat iaitu:

Regional – merangkumi negara ASEAN yang juga dipanggil lawatan insentif serantau. Percutian tahun 2020 untuk regional adalah ke Korea 4 hari 3 malam. Tapi sayangnya, kerana pandemik Covid-19 yang melanda, maka trip ni terpaksa dibatalkan.

International – merangkumi percutian ke negara antarabangsa dan yang paling bestnya ialah kita boleh memilih untuk pergi ke percutian ini atau menukarnya dengan  menunaikan Umrah.

Umrah bersama Shaklee pula bukan sekadar umrah saja namun disertakan juga dengan ziarah. Dalam pada menunaikan umrah, untuk beri juga pengedarnya keseronokan melawat negara luar, semua umrah Shaklee ada ziarah. Contohnya pada tahun 2015 umrah Shaklee adalah menziarahi Dubai. Tahun 2016 umrah Shaklee menziarahi Jordan. Pada tahun 2017 dan 2018 umrah Shaklee menziarahi Istanbul pula.

Yang bestnya trip ni bukan untuk kita sahaja kita je boleh join tapi boleh bawa 1 keluarga, termasuklah anak-anak ke, mak ayah ke, atau adik beradik. Trip Shaklee memang trip yang mewah. Shaklee akan bagi menginap kat hotel yang paling best. 5 bintang atau 6 bintang. Shaklee juga mementingkan keperluan orang Islam. Makanan halal dan tempat solat akan disediakan masa tengah jalan-jalan.

Kriteria yang melayakkan anda untuk mendapat percutian mewah ini adalah:

1. Ahli Shaklee berdaftar. So nak daftar boleh klik link ini : Saya Nak Join Trip Shaklee
2. Pangkat Supervisor dan keatas.
3. Memperoleh point secukupnya bagi setiap cycle (setahun)

Jom saksikan beberapa gambar dari percutian Shaklee, termasuk juga freegift yang Shaklee beri setiap kali mereka balik ke hotel.

pelayaran islamik

Ini adalah kapal terbesar di dunia. Masha Allah, Shaklee belanja naik kapal ni

pengalaman ke jepun

melancong ke jepunbeg jepun

 

Peluang Bertemu Dan Berkongsi Ilmu Dengan Pengedar Shaklee Seluruh Dunia

2 tahun sekali, Shaklee akan bawa delegasi ke National Conference di US. Masa tu bukan sahaja nak bercuti dan berseronok lepas berpenat-lelah tapi peluang untuk bergaul dengan ahli-ahli Shaklee dari negara lain juga.

Best kan? teruja dan tak sabar ni nak pergi. Akhir kata setiap usaha kita tu bernilai, dalam Shaklee lambat atau cepat kita pasti akan berjaya juga. Usah selalu merendah kan potensi diri jika hendak berjaya, jangan terlalu risau kan apa yang belum berlaku. Mulakan dengan apa yang kita ada sekarang. Tak perlu nak fikir banyak-banyak.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang bisnes Shaklee sama ada pembelian mahupun peluang bisnes, saya boleh dihubungi di link di bawah. Terima kasih sudi baca sampai habis.

 

Fyda Noh

012 621 1883

Mentor Bisnes Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.