Menangi Percutian 2 Hari 1 Malam di St Regis, Kuala Lumpur

percutian mewah

Menangi Percutian 2 Hari 1 Malam di St Regis, Kuala Lumpur

Hotel mewah tu.. sapa tak seronok kalau dapat hadiah kan?

Nak throwback kenangan pernah memenangi hadiah dalam contest yang dianjurkan oleh mentor saya, iaitu founder iReach. Bukan alang-alang hadiah dia, tapi bermalam di hotel 5 bintang yang terletak di tengah bandar Kuala Lumpur.

Seumur hidup tak pernah terfikir nak duk hotel mewah macam tu. Bilik suite lagi kami duduk tau. Ada ruang tamu dan bilik. Bilik air dia punya besar, kalau nak tidur kat dalam bilik air pun memang tergamak la..

Kisah Orang Kampung Nak Check In Di Hotel Mewah

Kebetulan kami baru balik dari Genting Highland. Memang banyak sangat bawa barang. Memang selekeh sangat. Sebelum tu tolak pintu nak masuk tu dah terketar tangan. Tempat duduk nak check in tu pun sangat ekslusif. Nak bercakap dengan staf pun, terketar suara.

Sebab nampak macam tak yakin tu, staf kata takda nama saya book hari tu.

What?? Memang nak gugur jantung aku. Malu wehh.. Selekeh, selekeh ni ada hati nak duk hotel mewah.

“Cuba nama Zainul A****…” saya masih berharap.

“Ha… tu ada!!” Nasib baik.. syukur ya Allah.

“Tapi boleh mintak nombor fon dia. Saya kena call dia untuk verify. Memang dia cakap book untuk kawan, tapi takda nama kawan dia pun..” sambung staf St Regis yang manis itu.

Nasib baik mentor saya tu dah balik dari oversea. Ngam-ngam hari sebelum tu dia balik. Kalau tak, memang berkampung di kaki lima St Regis la kami.

Layan jelah gambar-gambar St Regis ni

percutian 2 hari

hotel 5 bintang

bilik st regispercutian mewah

Pentingnya Berbisnes Dengan Kumpulan Yang Betul

Inilah salah 1 bestnya kalau pilih grup dan mentor yang betul untuk berbisnes. Sebab mentor iReach ni dorang suami isteri suka travel. Jadi, hadiah dia pun benda-benda percutian juga.

So, tunggu apa lagi?

Anda boleh daftar sekarang dengan hubungi saya, Fyda di 012 621 1883
atau direct wasap – www.wasap.my/60126211883 untuk sertai seminar step by step untuk berjaya dalam bisnes Shaklee yang akan dibuat pada 2 Novermber 2019 di HQ Shaklee.

step by step bisnes

Hubungi saya sekarang tau, Klik link ni je – www.wasap.my/60126211883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.