Cara Beli Vivix Dengan Pengedar Yang Pakar Masalah Kesihatan

testimoni vivix untuk kencing manis

Cara Beli Vivix Dengan Pengedar Yang Pakar Masalah Kesihatan

Betul ke Vivix bagus?

Kalau tanya saya, memang jawapannya YA! YA! dan YA! Bukan sebab saya jual Vivix, tapi sebab saya dan beratus ahli Shaklee dan beribu-ribu orang Malaysia dah rasa kesan baiknya.

Tapi sebelum tu, saya nak anda tahu dulu kenapa Vivix sangat berkesan untuk kesihatan dan apa yang Vivix buat pada sel kita.

Begini,

Asas tubuh kita ialah sel. Sel-sel bergabung jadi tisu, kemudian jadi organ dan akhirnya menjadi sistem yang saling berkerja untuk badan kita.

Secara logiknya kalau sel kita tak bagus atau rosak, dia akan menjejaskan organ dan fungsinya.

Menurut Dr.  Bruce Miller, seorang pakar nutrisi yang terkenal di US dalam buku beliau, setiap penyakit penyakit yang kita dapat adalah kesan dari kerosakan sekecil-kecil sel dalam tubuh kita.

Jadi, Vivix yang dibuat daripada tumbuhan yang sangat tinggi dengan polifenol yang berfungi membaiki kerosakan sel. Malah dalam 1 ujian makmal, Vivix dibuktikan mampu bertindak pada peringkat DNA.

Vivix melindungi sel dari kerosakan akibat radikal bebas, memberi tenaga pada sel dan mengurangkan kerosakan protein dalam tubuh.

Sedikit saja sel rosak, cukup untuk mengurangkan fungsi organ tersebut. Jadi, sebab tu dengan pengambilan Vivix yang konsisten, sel dapat dirawat dan dilindungi.

testimoni vivix untuk kencing manis

Vivix Untuk Kulit (Jeragat, Jerawat, Parut, Cedera & Parut)

“Kulit  muka memang semakin halus. Sebelum ni lubang-lubang bekas jerawat tu ketara sangat. Tapi, bila dah ambuk Vivix, lubang-lubang tu semakin kecut. Garis-garis halus kat muka pun dah berkurang. Kulit lebih anjal..”

-Puan Abby Misaha

“Dah masuk botol ke2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya.Moist dan nampak halus je,especially kat kulit wajah. Ira try juga makan untuk rambut sebab gugur banyak. ven tak buat treatment, dah kurNg gugur. Hihi. alhamdulillah. Senang makan Vivix sebab sekali suap je untuk total wellness.”

-Puan Fazira Aziz

Sebab saintis dunia dah buat kajian. Kulit kita boleh jadi berjeragat, naik jerawat, tinggal parut, kering dan kusam sebab kurang antioksida.

Dan sekarang, antioksidan terbaik di dunia ialah Vivix.

Apa beza Vivix dengan vitamin E dan C ?

Dari kajian klinikal yang dibuat oleh saintis, bahan asas dalam Vivix ialah 97% lebih melindungi sel berbanding vitamin E 57% dan vitamin C 37%.

Sebab tu Vivix hebat.

 

Jadi bayangkan kulit anda dapat antioksidan yang paling bagus dalam teknologi kecantikan dunia.

Masalah Kencing Manis, Kanser, Tekanan Darah Tinggi, Kolesterol.

“Ayah saya ialah penghidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tidak pernah kurang dari 13. Hasil mediacal check up, organ dalaman ayah sudah berapa di stage 4 dan perlu melakukan dialisis.

Selepas consume Vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dandoktor pula ragu nak buat conclusion yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan seperti orang normal tanpa masalah diabetes. Alhamdulillah..”

-Puan Anisah Abdullah

Penyakit-penyakit diatas ialah antara penyakit kronik yang mana penghidapnya mungkin terpaksa makan ubat selama-lamanya dan dikatakan tidak ada penawar.

Vivix pun bukan untuk merawat penyakit-penyakit ini. Cuma, Vivix telah membantu ramai pesakit kronik untuk  kesihatan yang lebih baik.

Kajian saintifik menunjukkan bahan dalam Vivix boleh:

1. Mengurangkan keradangan di salur darah dan sel. Keradangan boleh merosakkan sel.

2. Mengawal paras kolesterol jahat, dengan mengurangkan penghasilan kolesterol jahat LDL. Sekaligus membantu menghalang salur darah dari tersumbat.

3. Mengawal tekanan darah tinggi.

4. Membantu mengawal paras gula

5. Meningkatkan metabolisme dan boleh membantu untuk mengawal berat badan.

Vivix Untuk Hormon

“Sharing pengalaman sendiri.

Saya ada PCOS setiap hari kena ambil pil perancang untuk balancekan hormon dan control period keluar.

3 bulan syop ambil pil perancang period tidak keluar. Akhirnya periodku keluar dalam masa kurang dari 7 hari. Kebiasaannya 14 hari jugalah.. Power of Vivix..”

– Puan A

Vivix tidak ada hormon tapi ia bantu menstabilkan hormon.

Contohnya untuk masalah senggugut, paras gula, kegemukan dan masalah lain.

Wanita yang pra-monopos yang kekurangan hormon sangat bagus amalkan Vivix.

Sebab tu Vivix terbaik untuk awet muda. Kulit jadi tegang dan tak mood swing.

Vivix Untuk Luka

“Alhamdulillah.. husband ada ambik Vivix untuk baiki tisu-tisu lepas wat operation luka pada belakang punggung dia. So far, serasi. Luka makin mengecil. Dia tak makan benda lain pun. Cuma cuci luka hari-hari tapi progress memang cepat. Doktor ada cakap mungkin akan ambik 5-6 bulan tapi nak masuk bulan ke-2 makin kecik lukanya..

Sangat-sangat membantu..”

-Puan Siti

Vivix boleh bantu sembuhkan luka dengan cepat kerana dapat bantu untuk membaiki sel-sel rosak dan membina sel baru yang baik.

Cara Dapatkan Vivix

Tolong beli Vivix daripada pengedar Vivix yang pakar.

Saya adalah expert dalam cara pengambilan Vivix. Baik untuk masalah kulit, penyakit kronik dan sebagainya.

Rugi kalau anda tersalah beli dari pengedar yang kurang matang. Bimbang salah cara makan, lambat kesannya.

Dengan saya, saya jamin cara pengambilan yang terbaik di Malaysia kerana saya boleh bagi nasihat yang betul mengenai penyakit yang anda hadapi dan kesesuaian untuk diambil bersama ubat.

Hubungi Fyda di 012 621 1883

(www.wasap.my/60126211883)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *