Untungnya Muda-Muda Dah Dapat Beli Kereta Mewah

tips beli kereta

Untungnya Muda-Muda Dah Dapat Beli Kereta Mewah

Dalam post ni saya nak berkongsi peluang-peluang besar jika kita betul-betul serius dalam bisnes Shaklee. Selain daripada cash, ada 1 peluang lain yang besar dalam Shaklee, iaitu car bonus atau bonus kereta.

tips beli kereta

Nampak cliche pulak post gambat dengan kereta mewah kan? (walaupun belum jadi kereta sendiri. Hahaha) Tapi itulah yang saya nak cerita. Umpama mimpi jadi nyata bila ramai yang dah mampu miliki kereta dan bukan kereta biasa-biasa. Mostly memang kereta mewah.

Bila kita cakap car bonus, tentu terlintas di fikiran,

“Shaklee bagi KERETA PERCUMA kah?”

Oh, tidak! Untuk pengetahuan semua, Shaklee bukan bagi sebuah kereta tapi Shaklee beri dalam bentuk cash, supaya kita boleh bayar apa saja kereta idaman kita.

Baikkan Shaklee? Dahla setiap tengah bulan tak pernah miss masukkan bonus dalam akaun kita, macam-macam pula peluang yang sangat best.

Kalau uolss nak tahu juga, payslip Shaklee memang laku untuk apply loan kereta dan loan rumah. Jadinya, setiap bulan dapat car bonus, itulah yang diguna tiap-tiap bulan untuk bayar loan kereta tu.

cara dapat bonus kereta shaklee

Satu lagi yang best pasal car bonus Shaklee ialah bonus ini tak ada had. Selagi kita layak dapat bonus, selagi itulah Shaklee akan bayar, bukan terhad kepada beberapa tahun tertentu sahaja.

Best gilaaaaa kan?

Kalau kita berjaya dapat bonus ni, memang kena beli kereta je ke?

Takde lahhhh.. sebab duit tu kan dalam bentuk cash, so terpulang pada kita lah nak buat apa.

  • Nak simpan ke
  • Nak bayar rumah ke
  • Nak shopping ke
  • Nak travel ke
  • Nak bagi mak ayah ke

Tak ada masalah. Tak perlu report kat Shaklee pun apa kita buat dengan duit tu.

beli kereta baru

Nak join bisnes Shaklee dengan bimbingan Fyda Noh sendiri? Nak belajar pegang duit tanpa harapkan ibu bapa, suami dan lain? Sambil-sambil dapat bonus, sambil belajar upgrade diri.

Dengan syarat, anda benar-benar nak ubah kehidupan, usaha sungguh-sungguh dan tak bagi alasan. Anda boleh hubungi saya untuk dengar bisnes opportunity sharing daripada saya.

Rugilah kalau anda tak ambil peluang ni sebab peluang yang paling mahal ialah peluang yang kita tak ambil.

 

FYDA NOH

012 621 1883

Mentor Bisnes Shaklee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.