Tips Untuk Hamil Selepas Menggunakan Kaedah Perancang Keluarga

set hamil shaklee

Tips Untuk Hamil Selepas Menggunakan Kaedah Perancang Keluarga

ResV ialah produk yang baru masuk pasaran Malaysia, bulan Mac yang lepas, tapi reputasi dia sangatlah mengagumkan. Seawal hari pertama, ramai dah rasa kesan baik ResV, terutamanya dari segi tenaga, badan rasa lebih ringan dan kesihatan mata lebih baik.

Seperti Vivix, ResV juga mempunyai kandungan polifenol yang sangat tinggi. Antara polifenol yang ada dalam ResV ni ialah resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah oxidative damage yang menjadi punca kepada kerosakan sel dalam tubuh kita.

set hamil shaklee

Manfaat Resveratrol Untuk Kesuburan Wanita

Telur sebenarnya ialah sejenis sel juga, jadi dia tak terkecuali untuk dirosakkan oleh radikal bebas. Fungsi Resveratrol itu tadi ialah untuk melindungi sel telur yang sama ada belum matang, hampir matang atau sudah matang daripada kerosakan oksidatif.

Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat, maka ia mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.

ResV Shaklee juga mempunyai mekanisma untuk membentu membaikpulih sel-sel yang rosak atau abnormal.

ResV juga membantu meningkatkan tenaga, meningkatkan keupayaan sexual dan melindungi daripada masalah prostat (lelaki) dan juga bagus untuk masalah faraj kering dan kurang nafsu seks bagi wanita.

tips kesuburan suami isteri

Bahan-Bahan Dalam ResV

ANGGUR MUSCADINE
mengandungi sifat antioksidan dan kepekatan tinggi asid elagik dan elagitanin, sejenis polifenol terkenal

JAPANESE KNOTWEED
Mengandungi polifenol utama yang dipanggil resveratrol, mempunyai banyak manfaat kesihatan yg positif

ANGGUR HITAM
Kaya dengan nutrien dan penuh dengan antioksidan, polifenol dan vitamin C

LOBAK UNGU
Mengandungi polifenol seperti antosianin dan lutien dengan antioksidan yang kuat untuk kesihatan yg baik

BUAH DELIMA
Penuh dengan nutrien penting termasuk elagitanin, asid elagik dan flavanoid

CHEBULIC MYROBALAN
Dikenali sebagai Raja Ayurveda. Menawarkan manfaat terapeutik yang luar biasa dan mengandungi polifenol penting seperti asid galik dan asid elagik

HAMPAS ANGGUR DAN ANGGUR MERAH
Mengandungi paras polifenol yg tinggi seperti proantocyanidin dimana ia menawarkan kuasa antioksidan yg hebat

Bukan saja lebih powerful tapi senang dibawa time travel . Peminat-peminat Vivix boleh lah cuba ResV pula.

Vivix sebelah pagi malam pula ResV mesti hasilnya lagi kebabommm bergabung meletup.

peluang cepat hamil

Manfaat ResV Shaklee

  • Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
  • Kulit kelihatan lebih muda
  • Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
  • Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
  • Menggalakkan minda lebih fokus
  • Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
  • Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
  • Menggalakkan kesihatan peredaran dara

ResV Shaklee Bantu Peluang Cepat Hamil Selepas Guna Kaedah Perancang Keluarga

cara mudah hamil

 

ibu mengandung

 

ResV ni bukanlah ubat hamil atau ubat kesuburan. Bukannya lepas minum ResV ni, habis 1 botol ke 2 botol je terus mengandung. Tapi sebab yang saya cakap sebelum ni, ResV boleh bantu menghasilkan sel telur yang lebih sihat dan juga membantu untuk kestabilan hormon, maka dia boleh jika masalah kesuburan anda ada kaitan.

Dan bila telur sihat dan hormon stabil, inshaAllah. Peluang lebih tinggi.

Tapi sebaiknya anda berjumpa doktor untuk dapatkan nasihat sewajarnya tentang masalah kesihatan anda.

Di samping tu, saya pasti kawan-kawan yang sedang TTC atau sedang berusaha untuk dapatkan anak tentu dah amalkan gaya hidup sihat, makan healthy, light exercise, maintain healthy weight.

So bila add on powerful nutrients, superfood macam resV, in sha Allah usaha tu lebih padu.

Kita usaha sebaik mungkin, buat kerja kita. In sha Allah selebihnya kita serahkan kepada Allah.

Bagaimana Nak Dapatkan ResV?

shaklee harga ahli

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Kota Kinabalu, Putatan, Kinarut, Penampang.

Fyda Noh

012 621 1883, atau klik link di bawah.

Saya Ingin Ikhtiar Untuk Hamil

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.