Tag Archives: Suplemen Untuk Pesakit Kencing Manis

Adakah Suplemen Selamat Untuk Pesakit Kencing Manis?

Adakah Suplemen Selamat Untuk Pesakit Kencing Manis? Zaman sekarang ini terlalu banyak produk kesihatan yang muncul di Malaysia. Produk-produk ni memang dapat kelulusan KKM, tapi masalahnya sebab banyak sangat produk KKM memang tak sempat nak pandai betul-betul. Hari tu saya pernah tengok Live KKM pasal produk kosmetik. Kata panel tu, sebab banyak sangat produk baru, KKM akan tengok pada borang […]

Read more

Nasihat Doktor Tentang Suplemen Untuk Kencing Manis

Nasihat Doktor Tentang Suplemen Untuk Kencing Manis Saya arif benar kalau pesakit-pesakit kencing manis takut untuk ambil apa-apa suplemen atas nasihat doktor.┬áSebab saya sendiri pun, bila cakap pasal suplemen, saya tak tau nak respond cemana. Biasanya play safe la, “Boleh kalau nak cuba, kalau rasa makin bagus tu ok. Tapi doktor – doktor akan pantau, kalau gula masih tak terkawal, […]

Read more