Siapa Yang Bertanggungjawab Untuk Bantu Orang Ramai Jaga Kesihatan Dan Urus Kewangan?

penyakit kencing manis

Siapa Yang Bertanggungjawab Untuk Bantu Orang Ramai Jaga Kesihatan Dan Urus Kewangan?

Pada 1 masa dahulu, bisnes jenis network marketing atau multilevel marketing (MLM) sangat asing dan tak diterima ramai. Kalau dulu, orang yang buat MLM malu nak mengaku. Semuanya nak berlindung di sebalik produk.

Namun, kini marketing jenis inilah yang paling top.

Syarikat-syarikat besar pun berebut menggunakan bisnes ini untuk memasarkan produk mereka.

Tahun 2019 dijangka sistem MLM ni akan meletopsss..

So, inilah masanya untuk anda join bisnes ni dan menjana pendapatan dengan jadi bisnes partner saya.

penyakit kencing manis

Coach Bisnes Kesihatan

Itulah gelaran saya, sebab saya bukan saja boleh coach orang untuk buat bisnes tapi juga boleh bantu untuk jaga kesihatan. Sebab tugas saya sebagai seorang doktor, tentulah nak orang di luar sana sihat-sihat belaka. Apa lagi sekarang ni, banyak sangat penyakit-penyakit kronik yang mengancam kita.

Anda boleh tengok video yang saya buat khas untuk anda tau..

Kenapa Kena Join Bisnes Dengan Saya?

Saya dah cakap tadi, saya ialah doktor perubatan, of kos kerja saya ialah merawat orang sakit. Tapi sebelum tu, saya lagi suka mendedahkan orang kepada gaya hidup sihat dan cara untuk mengurangkan risiko penyakit.

Dan saya percaya sekarang ni ramai orang yang semakin ada kesedaran kepada gaya hidup sihat, terutamanya kepada mengamalkan makanan tambahan.

Dan saya pilih poduk Shaklee sebab produk ni dah wujud selama 100 tahun. Shaklee sangatlah komited dengan kajian dan penyelidikan. Jadi, syarikat ni dah melaburkan berjuta-juta dolar untuk tujuan ini. Produk Shaklee juga dijamin selamat, berkesan dan mesra alam.

Dan saya sangat komited bagi nasihat tentang kesihatan. Anda boleh usha FB saya –

https://www.facebook.com/fydanoh

Banyak saya live tentang topik-topik kesihatan.

Penyakit-Penyakit Kronik Makin Menyerang Orang Muda

Sebenarnya keadaan kesihatan orang Malaysia sekarang amat membimbangkan. Lagi-lagi penyakit kronik macam kencing manis, tekanan darah tinggi, kolesterol dan kanser semakin didominasikan oleh orang-orang muda.

Dan berapa banyak kanak-kanak dah obes?

Saya sangat bimbang sebab bila orang muda kena penyakit ni, orang muda tau-tau jelah kan, semangat muda macam mana. Nak enjoy, nak makan yang sedap-sedap. Sebab rasa badan masih sihat, kadang-kadang ubat pun tak makan.

Jika tak jaga, mereka sangat mudah untuk kena komplikasi kencing manis.

Kalau kaki kena potong, macammana dengan hidup dia? Family dia?

Jadi, sebab tu saya perlukan orang yang nak bantu saya untuk share dan bagi kesedaran kepada orang-orang keliling anda. Anda tentu sayangkan orang keliling anda, terutama ahli keluarga kan?

So, jomlah kita buat sesuatu untuk bantu mereka.

Disamping tu juga, anda boleh jana pendapatan yang lumayan.

Bagaimana Nak Join Bisnes Dengan Saya?

Anda cuma perlu hubungi saya di 012 621 1883 atau direct wasap –

www.wasap.my/60126211883

Kemudian, saya akan bimbing anda untuk buat bisnes ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *