Rahsia Panjang Umur Terhangat Dan Jadi Rebutan Ramai

Rahsia umur panjang

Rahsia Panjang Umur Yang Terhangat Dan Jadi Rebutan Ramai

Ajal kematian seseorang memang dah ditetapkan. Tapi, kenapa kita diajar berdoa untuk panjang umur, bermaksud ada cara atau usaha yang boleh dilakukan untuk panjang umur.

Caranya ialah kita mesti menjaga kesihatan. Antaranya;

–Makanan yang sihat dan seimbang

–Bersenam secara sederhana dan konsisten

–Minum air masak secukupnya

–Jauhi aktiviti yang merosakkan kesihatan, terutamanya merokok.

Tapi, jika saya dedahkan formula awet muda dan panjang umur, ada yang berminat tak?

Pernah dengar tentang kerosakan DNA? Tau tak, DNA kita sebenarnya ada pelindung dia tapi bila pelindung tu dah lemah, itu yang DNA boleh rosak dan sel-sel pun turut rosak.

Pelindung itu namanya telomere disebut te-lo-mi-er . Tak tau nama Melayu dia apa, kelasss sikit dia pakai nama omputisss..

Telemere ni dia macam salotep kat hujung tali kasut. Dia kasi kemaskan hujung tu untuk elak tali kasut terburai kan? Kalau benda tu dah rosak, rosak lah tali kasut tu sekali.

Telomere ni pula bila dia makin memendek, peluang kerosakan DNA semakin tinggi. Sebenarnya dia akan makin memendek dengan peningkatan usia. Tapi, kalau banyak terdedah pada pencemaran, makanan tak seimbang, merokok, tekanan, makin cepatlah telomere memendek.

Rahsia umur panjang

Formula Untuk Maintankan Telomere

Tau tak juga Vivix boleh maintainkan kepanjangan telomere, melindungi DNA & memanjang jangka hayat sel?

Bukan saya dapat dari mimpi, tapi memang ada kajian yang dibuat oleh Shaklee dengan kerjasama Dr Elizabeth Blackburn – pemenang Nobel Price dalam Perubatan, yang membuktikan Vivix boleh memanjangkan telomere.

Kalau tak caya, google je landmark study 2. Mesti jumpa punya.

Dalam kajian tu, telah dibuktikan pengambilan suplemen yang konsisten, iaitu Vitalazer, Vivix & Cinch setiap hari selama 5 tahun dapat mengurangkan kadar pemendekan telomere sebanyak 40%. Dan telomere mereka juga 11% lebih panjang.

Sebab tu kena konsisten makan suplemen – especially Vivix walaupun tidak ada penyakit atau dah rasa kesihatan makin bagus. Sebab setiap hari sel kita dirosakkan, jadi setiap hari lah suplemen diperlukan.

Rahsia panjang usia

Nak Bagi Untung-Untung Saja

Bulan ni untung sangat kalau nak beli Vivix sebab bulan ni ada promo.

1.Beli 6 percuma 1

2.Beli 2 dapat diskaun 5%

Mana-mana pakej boleh boleh dapat keahlian percuma. Kos penghantaran percuma dan boleh dapat cash bonus bulan depan.

Yang hangat sangat Vivix ni, nak tau apa dia? Orang yang dah pernah minum Vivix sebelum ni memang tak lepaskan peluang nak beli 6 botol terus, sebab boleh dapat 7 botol untuk buat stok sendiri. Grab cepat-cepat takut habis stok.

Jangan lepaskan peluang ya, untuk dapatkan Vivix dengan harga lebih jimat dan kos penghantaran percuma.

Untuk order atau info lanjut, boleh whatsapp saya

012-621 1883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *