Percaya Tak Hanya Kerja Di Rumah, Tapi Dapat Gaji 6 Angka?

tambah income

Percaya Tak Hanya Kerja Di Rumah, Tapi Dapat Gaji 6 Angka?

Orang kata saban tahun tekanan ekonomi semakin meningkat. Kita sendiri boleh bandingkan perbelanjaan tahun ini semakin  meningkat berbanding tahun-tahun lepas. Keadaan makin terasa bila tahun ni kita bermula dengan wabak penyakit hingga melumpuhkan ekonomi seluruh dunia.

Walaupun hidup ita ni dah diaturkan oleh Allah, namun kita tetap perlu rancang masa depan kita dan perancangan dan ketentuan Allah itu tentulah yang terbaik. Bak kata pepatah sediakan payung sebelum hujan.

Antara cara untuk memantapkan ekonomi di masa depan ialah dengan menyimpn duit atau menabung. Ramai antara kita yang perbelanjaan melebihi pendapatan. Jadiya, nak menabung tu agak sukar. Kalau boleh menabung pun, terpaksa potong belanja-belanja tertentu.

Wanita yang lebih brdikari boleh tonton video ni untuk cadangan bisnes yang sesuai untuk anda.

Salah 1 cara lain ialah dengan menambahkan pendapatan. Salah 1 caranya ialah berniaga. Bisnes yang saya jalankan sekarang ialah Shaklee, iaitu perniagaan networking dengan produk kesihatan dan kecantikan.

Sejak musim PKP ni, produk Shaklee menjadi rebutan ramai dan sering kehabisan stok. Sampaikan, vitamin yang kami makan sendiri pun terpaksa bagi pada customer. Begitu sekali sambutan hangat terhadap produk. So, saya kira inilah waktu terbaik untuk anda mulakan perniagaan bersama syarikat Shaklee.

tambah income

Kenapa Mesti Mulakan Perniagaan Sekarang?

Ada pelbagai sebab kenapa orang mulakan perniagaan ini. Kalau dulu-dulu, ramai orang mula makan vitamin dulu dan rasa kesannya, kemudian mereka berkongsi dengan orang lain. Dengan cara itu mereka mulakan perniagaan.

Tapi sekarang ni, kita semua perlukan duit dengan cepat sebab kos sara hidup sekarang pun makin tinggi, yang makan gaji kadang-kadang tengah bulan pun dah kering. Apa lagi nak menyimpan duit kan?

Untuk yang tidak bekerja, atau surirumah mungkin selama ini dapat duit daripada suami, tapi kalau ada duit sendiri tentu rasa lebih selesa dan seronok sebab boleh beli barang sendiri dan boleh juga menyimpan untuk masa depan.

Kelebihan buat bisnes Shaklee ni ialah anda boleh buat di rumah saja, tak perlu buka kedai pun. Disebabkan Shaklee ialah bisnes networking, maka jika kita fokus untuk membina kumpulan perniagaan kita, memang lebih cepat boleh dapat income yang banyak.

Tentu anda dah berminat nak join bisnes ni, kan?

Tunggu dulu..! Sebelum anda membuat keputusan untuk membuat side income dengan Shaklee anda perlu tahu beberapa perkara supaya anda tidak menyesal di kemudian hari.

6 Keistimewaan Berdaftar Dengan Ahli Shaklee

1. Anda akan memperolehi diskaun 15-20% dari harga runcit bagi setiap pembelian anda.

2. Anda boleh terus memulakan bisnes sebagai Shaklee Independent Distributor, dan boleh teruskan sebagai kerjaya sepanjang hidup. Bisnes ni juga boleh diwarisi kepada anak-anak.

3. Anda layak untuk mengumpul point yang dipanggil UV yang melayakkan anda menerima bonus prestasi antara 5% hingga 21%  apabila mencapai jumlah point tertentu.

4. Selain bonus prestasi anda boleh mendapatkan pelbagai bonus lain – termasuklah bonus keseluruhan kumpulan, bonus kereta dan anda juga berpeluang melancong dengan PERCUMA DAN BERTARAF 5 BINTANG.

5. Anda juga  memperolehi akses ke sistem online Shaklee bagi memudahkan  anda membuat sebarang pesanan sendiri serta mendapatkan info-info penting  daripada Shaklee.

6. Anda juga akan memperolehi info berkenaan promosi khas dan bulanan Shaklee. Ianya eksklusif untuk ahli Shaklee sahaja.

jana income dari rumah

Wahhh.. bestnya tawaran yang bakal anda dapat jika join ahli Shaklee kan? Tapi tunggu dulu…

Tidak kiralah sama ada anda nak join ahli untuk makan sendiri atau sebagai kerjaya, pastikan anda tidak memilih sebarangan group. Agak-agak kenapa?

Sebabnya, untuk jalankan perniagaan, anda perlukan seorang mentor dan mentor ini tentulah upline anda. Orang yang bawa anda masuk dalam Shaklee. Kalau dia tak serius bisnes, macammana dia nak guide anda untuk bisnes kan?

Sebab tu, anda perlu pilih saya sebab saya bernaung di bawah grup iReach yang merupakan kumpulan yang besar dan paling best di Malaysia. Walaupun founder iReach dah kaya-raya tapi mereka tetap koimited untuk membantu ahli-ahli di bawah mereka juga berjaya.

Buatlah pilihan yang bijak supaya anda tidak menyesal nanti. Ramai dah yang tersalah pilih group. Pilihlah betul-betul supaya kita berada dalam group dan landasan yang betul.

Konsep Perniagaan Sebagai Karier

Konsepnya sangat mudah.

1. Bila kita memilih untuk menjalankan perniagan ini, dia umpama kita buka syarikat. Bila ada syarikat, kita tentulah nak cari rakan kongsi untuk kembangkan bisnes kita. So, kita boleh berkongsi peluang bisnes dengan orang lain.

Di iReach kami mempunyai tool bisnes yang tersendiri dan hanya di iReach anda akan belajar teknik T1000 yang mana terbukti boleh close deal dalam 24 jam.

2. Untuk menjadikan kerja kita lebih mudah, produk dah tersedia. Tak perlu susah-susah nak buat produk. Produk Shaklee ni pula bukan calang-calang. Semuanya dibuat oleh saintis dan mempunyai kajian klinikal dan termuat dalam jurnal. Sebab itu produk Shaklee dijamin berkesan.

3. Kemudian, anda boleh fokus untuk membina kumpulan anda.

4. Di iReach, kami memang komited nak membantu anda. Semua modul, seminar, kumpulan wasap, kumpulan Facebook ada disediakan. Yang bestnya pasal grup kami, teknik dalam bisnes kami ialah boleh diikut, bukan teknik pelik yang susah.

Antara aktiviti dalam iReach

tips jadi youtuberbina mindset bisnesbisnes untuk pelajar

Ini antara gambar aktiviti yang dijalankan di iReach. Banyak sangat gambar sebenarnya tapi tak boleh kongsi semua la. So, daftar sekarang dan rasai sendiri pengalamannya.

Sekarang Anda Dah Ready Untuk Mendaftar Kan?

Ada 2 cara untuk mendaftar, yang pertama boleh hubungi saya, Fyda di 012 621 1883.

Ataupun boleh terus daftar di web, dengan klik link di bawah dan dapatkan iReach Tools untuk mulakan bisnes anda sekarang.

Saya Nak Mendaftar Dengan Fyda Noh

 

mudahkan bisnes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.