Pengedar Shaklee Shah Alam Bercerita Pengalaman Slip Disc

Pengedar Shaklee Shah Alam Bercerita Pengalaman Slip Disc

Permintaan terhadap vitamin Shaklee semakin tinggi sekarang sebab ramai yang dah sedar pentingnya menjaga kesihatan. Kenapa orang pilih vitamin Shaklee? Sebab vitamin Shaklee ialah vitamin semulajadi yang dijamin selamat, berkesan, halal dan mendapat kelulusan KKM.

Shaklee melabur berjuta-juta USD untuk penyelidikan bagi meningkatkan kualiti produknya dan merupakan satu-satunya produk yang dibuktikan mampu mengurangkan penyakit kronik melalui kajian. Kalau nak baca lebih lanjut, boleh klik Landmark Study.

rawatan slip disc

5 Syarat Gaya Hidup Sihat

Kalau sebut pasal gaya hidup sihat, tentu terbayang dalam fikiran kita piramid makanan, bersenam dan jauhi rokok. Sebenarnya ada 5 amalan wajib untuk gaya hidup sihat.

1. Makanan yang sihat dan seimbang. Seboleh-bolehnya pilih makanan organik yang bebas GMO, bebas racun serangga dan racun rumpai.

2. Bersenam secara konsisten dan sederhana.

3. Kesihatan mental dengan bergaul secara sihat dengan jiran-jiran dan orang sekeliling.

4. Kesihatan spiritual, iaitu hubungan kita dengan Tuhan. Salah 1 cara untuk mencapai kesihatan spirtual selain daripada ritual ibadah ialah dengan mendekatkan diri dengan alam. Sekali-sekala pergilah ke taman, pantai atau panjat bukit ke..

5. Pengambilan suplemen yang berkualiti. Shaklee adalah salah satu suplemen terbaik di dunia.

Mungkin anda tak boleh tunggu lama sebab nak dapatkan sangat vitamin Shaklee. Saya perkenalkan Pengedar Shaklee Subang/Shah Alam, Puan Nur Afifah Zaki.

Kepakaran puan Afifah ialah:

1. Cadangan dan konsultasi untuk ibu mengandung.

2. Berkongsi tips untuk menjayakan penyusuan selama 2 tahun. Dan Puan Afifah sendiri sedang menyusukan seorang bayi yang kini berusia hampir setahun.

3. Suplemen untuk kesihatan anak-anak.

4. Suplemen berkaitan tulang dan sendi. Suaminya sendiri pernah mengalami masalah slip disc, iaitu masalah sendi tulang belakang rosak hingga boleh menyebabkan kerosakan saraf. Alhamdulillah, hingga kini kesihatan suaminya bertambah baik.

pakar slip disc

Kepada anda yang tinggal di Shah Alam dan di sekitarnya, boleh hubungi Kak Fifah untuk mendapatkan vitamin Shaklee dan konsultasi vitamin anda. In sha Allah beliau boleh bantu anda untuk dapatkan vitamin dan konsultasi terbaik.

Kami di VersatileFamily amat mengalu-alukan anda untuk menyertai kami.

Puan Afifah Zaki – 019 343 0574

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.