Pengedar Shaklee Kota Kinabalu Yang Aktif Dan Berprestij

Pengedar Shaklee Kota Kinabalu Yang Aktif Dan Berprestij

Assalamualaikum semua pembaca.

Selamat datang ke blog saya dan saya sangat berbesar hati anda sudi berkunjung ke blog saya.

Alhamdulillah setelah beberapa lama menunda, akhirnya saya mula menulis untuk blog ini. Betullah kata orang ‘setiap langkah bermula dengan langkah pertama’. Jadi, untuk mencapai langkah-langkah dalam hidup, mulakan dulu langkah pertama.

Saya ingin perkenalkan dulu diri saya. Nama saya Fyda Noh. Saya bekerja dalam sektor perubatan yang sudah hampir 3 tahun. Saya sudah berkahwin dan mempunyai 2 cahaya mata.

Walaupun teknologi perubatan semakin maju, namun penyakit kronik tak dapat dibendung, malah makin meningkat.

Dengan Shaklee, saya belajar cara untuk menjaga kesihatan diri dan keluarga untuk mengurangkan risiko penyakit-penyakit kronik ini.

Alhamdulillah, kami masih sihat hingga kini.

Itulah yang mendorong saya untuk memulakan perniagaan untuk menyebarkan kebaikan Shaklee kepada orang ramai. Dan saya yakin, jika diberi peluang tentu ramai orang yang ada matlamat yang sama.

Disamping itu juga, dah tentu kita berbisnes ingin mencapai tahap kewangan tertentu atau zaman sekarang ramai orang yang tersepit dengan masalah hutang. Shaklee ialah 1 syarikat yang kukuh dan mampu menjamin masa depan.

Siapakah saya di Shaklee?

Saya ialah seorang pemimpin yang berpangkat Senior Supervisor dengan bonus 5 angka setahun dan telah melahirkan 2 orang supervisor.

Blog ini adalah tempat saya berkongsi pelbagai info kesihatan. Selain itu, saya juga penulis di blog diarianggun.blogspot.my yang berkongsi info kecantikan dan ibumenyusuhebat.my yang berkongsi maklumat ibu hamil dan ibu menyusu.

Mahu bekerja dengan saya? (Saya gunakan ‘bekerja dengan’ bukan ‘bekerja untuk’. Maksudnya kita adalah bisnes partner)

Binalah perniagaan Shaklee anda dengan VerstailGroup dengan modal yang minimum. Apa yang anda perlu buat ialah hanya BERDAFTAR dengan kami dan kami akan menyediakan bimbingan untuk menempatkan anda sebagai salah seorang pemimpin Shaklee yang hebat di mata dunia.

Bagaimana Kalau Tak Minat Dalam Perniagaan?

Kalau anda tak minat untuk menjadi pemilik perniagaan berasaskan Shaklee, anda boleh mendaftar sebagai ahli untuk menggunakan produk yang hebat ini dengan harga yang lebih murah.

Whatsapp Fyda di www.wasap.my/60126211883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.