Peluang Jana Income Dengan Bisnes Shaklee Yang Kalis Pandemik

bonus shaklee

Peluang Jana Income Dengan Bisnes Shaklee Yang Kalis Pandemik

Penerimaan orang terhadap kenyataan DS Vida mengenai bendera putih berbeza-beza. Biasalah, tak semua orang setuju dengan kita.

Ya betul.. apa DS Vida cakap tu menyindir, menyakitkan hati.. Tapi kita cuma harapkan dia nak faham keadaan kita, tapi adakah kita faham keadaan dia? Dia dah capai tahap macam tu dengan melalui pelbagai ujian dan melalui pelbagai kesusahan.

Dan saya rasa dia tak cakap pun tak payah minta bantuan atau ambil bantuan. Tapi, jika anda mampu berusaha, maka usaha untuk dapatkan rezeki dengan buat sesuatu kerja, bukanlah selama-lamanya nak harap kat orang.

Itu yang saya faham lah. Mungkin tafsiran anda berbeza.

Yang penting kita sama-sama doa fasa ni akan berakhir segera dan semua boleh hidup normal kembali.

bonus shaklee

Jemput Rezeki Masuk Dalam Rumah

Saya nak tawarkan kepada anda yang dah bersedia untuk lakukan sesuatu walaupun pada musim pandemik ni. Pada musim orang kata bisnes makin mencabar. Banyak bisnes terpaksa tutup tapi bisnes yang kami jalankan di rumah ni alhamdulillah makin berkembang.

Kami sudah, dapat jana income 3 ke 6 angka dari rumah saja. Ada student, suri rumah, ada yang bekerja seperti saya, tapi masih join bisnes Shaklee. Kenapa??

Sebab produk yang berkualiti, group support, berbisnes sambil jaga hubungan dengan Allah, jaga hubungan dengan manusia.

Anda tak perlu buat pengahantaran, tak perlu kedai, tak perlu staff. Semua dihujung jari. Kami order di website shaklee, kemudian shaklee yang akan uruskan semua penghantaran barang kepada customer. 

Saya nak bantu untuk anda yang nak cari extra income,

Saya buka slot untuk JULAI intake!

Jom sama-sama jana income dengan Shaklee! Klik-klik je duit masuk 🤩

Kami boleh, anda pasti boleh!

Student ✅

Suri rumah ✅

Side income ✅

Penjawat awam✅

Penjawat swasta ✅

Sambil study sambil duit masuk!

Sambil masak sambil duit masuk!

Sambil jaga anak sambil duit masuk!

Bestkan duduk saja, klik phone duit pun masuk 🤩

Konsep Bisnes Shaklee sama seperti sistem dropship. Bezanya, dropship dapat untung produk saja, tapi shaklee untung produk dapat, shaklee bagi lagi cash bonus income setiap bulan 👍

Cash bonus 🔥

Car bonus 🔥

Annual award 🔥

Incentive trips 5 star 🔥

bonus shaklee

Kelebihan bisnes Shaklee:

💫 FREE kelas bisnes 

💫 group support

💫 marketing tools

💫 testimoni

💫 marketing coaching

Kat luar semua kelas ni berbayar beribu-ribu, dalam Shaklee free je uols, dah lah dapat income, dalam kelas free. Mentor-mentor memang berlumba untuk bantu kita hingga berjaya. 

Tak payah risau kalau tak pandai, kami akan ajar dari A-Z. Untuk bisnes ni, anda tak perlu nak belajar sampai pandai. In fact, ada orang hari pertama join bisnes pun dah boleh buat jualan yang pertama.

Anda cuma kena perlu BERMULA dan MULAKAN SEKARANG! Kami akan support.

Jom sertai kami jana income bersama Shaklee ✨

Anda yang tentukan sendiri berapa gaji anda

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883

WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).


Follow FB
Fyda Noh untuk chat secara langsung.


Daftar keahlian Shaklee di
“Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.