Pelajar Universiti Mampu Bagi RM1,000 Kepada Mak Ayah, Sedangkan Ramai Orang Kerja Masih Minta Duit Mak Ayah

bagaimana nak bisnes semasa belajar

Pelajar Universiti Mampu Bagi RM1,000 Kepada Mak Ayah, Sedangkan Ramai Orang Kerja Masih Minta Duit Mak Ayah

Dalam group kami, setiap malam mesti ada kisah-kisah inspirasi daripada orang berjaya untuk dikongsikan bersama-sama dengan ahli team. Antara yang terbaru ialah sharing daripada Ton, seorang student, yang baru dalam tahun kedua pengajian, tapi masha Allah gaji dah macam orang kerja 10 tahun.

Yang paling kagum dengan Ton ni ialah dia mampu bagi RM1,000 setiap seorang kepada mak dan ayahnya. Masa saya study dulu, tak pernah terfikir nak bagi duit kat mak ayah. Mintak duit lagi adalah..

Kalau uolss nak tahu, 80% ahli team ton adalah student. So, student zaman sekarang ni sangat hebat. Bijak mengisi masa, bijak ambil peluang dan tak isikan dengan perkara-perkara yang tak produktif.

Kalau student sekarang ni sedar, walau belajar tinggi mana pun, persaingan untuk dapatkan pekerjaan sangat tinggi kalau kita tak cuba cipta pekerjaan lain. Bukan cipta pekerjaan apa pun sebenarnya, cuma jalan tu lain sikit. Contohnya buat course engineering, tapi terpaksa buat kerja yang tak ada kaitan dengan course itu.

Kelebihan bisnes Shaklee untuk student ialah sebab produk ni memang keperluan dan senang nak rekrut ramai-ramai bisnes partner.

student nak bisnes

Pelajar Perlu Bijak Ambil Peluang

Bila dah tua macam ni, kadang-kadang ada terfikir juga kehidupan masa zaman student dulu, rasa rugi bila banyak masa dibuang sebab nak melayan nafsu zaman remaja. Sebab masa tu kita baru nak up kan, so macam-macam benda nak enjoy sedangkan sekarang pun boleh buat benda tu semua. Tapi masa student itulah kita paling banyak masa dan komitmen pun sangat rendah. So, masa student la masa terbaik untuk kumpul duit

Rebutlah peluang..

Dengan mendaftar sebagai ahli shaklee, awak turut boleh sama menggunakan sistem atas talian yang sangat mudah ini.

bagaimana nak bisnes semasa belajar

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli / Pengedar Sah Shaklee

1 – Cash Bonus ( cukup point UV 150 sebulan )
2 – Car Bonus ( Dalam bentuk wang tunai, jadi boleh bayar kereta atau boleh guna untuk beli benda lain)
3 – Convention ( percutian dalam dan luar negara ditaja sepenuhnya oleh shaklee )

Berminat?? tapi tidak tau, tidak pandai?

Tidak perlu risau, saya guide anda bagaimana untuk jalankan bisnes shaklee ni secara online dari rumah sahaja.

Tidak rugi pun join shaklee sekarang. Dengan kemudahan sistem online shaklee ni, lebih mudah untuk berurusan dengan order shaklee masuk tau. Lagipun sekarang ni permintaan terhadap produk Shaklee memang makin meningkat. Asal orang tahu anda ialah pengedar Shaklee, mesti orang akan tanya.

Peluang Bisnes Shakle adalah…

  • Perniagaan berasaskan produk
  • Sistem yang halal
  • Belajar bagaimana buat marketing online secara aktif
  • Akan di invite ke group untuk dapatkan tips dan teknik marketing dan jualan

So, kalau nak rasa pegang duit yang macam Ton tu, sebulan kurang lebih RM6,500 cepat-cepatlah hubungi saya,

Fyda Noh
012 621 1883,

atau klik link di bawah

Pelajar Universiti Nak Jana Pendapatan

 

cara daftar ahli shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.