Panduan Buat Pinjaman Rumah Guna Payslip Bisnes

pinjaman rumah

Panduan Buat Pinjaman Rumah Guna Payslip Bisnes

Dalam bisnes ni saya berjumpa dengan banyak orang. Antara yang saya temui ialah orang-orang yang kerja kerajaan yang tersepit dengan dengan pinjaman bank kerana saudara-saudara yang nak mulakan bisnes dan tak ada modal.

Rupanya bank susah nak luluskan pinjaman untuk orang yang tak ada jaminan gaji tetap. Sebab tu orang bisnes nak buat pinjaman bank agak susah.

Sebab tu, saya sangat bersyukur ditemukan dengan bisnes Shaklee ni, sebab

ANDA TAHU TAK BONUS STATEMENT SHAKLEE LAKU UNTUK BELI PROPERTY?

pinjaman rumah

Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain?

Mula-mula tu bila upline saya cakap buat bisnes Shaklee ni macam bina bisnes sendiri. Wow, merasa juga nak jadi CEO yaa..Banyak yang tak tahu, sekarang ni makin tahu dah. Rupanya, boleh guna payslip Shaklee untuk buat loan bank.

Sebab Shaklee ialah syarikat yang kuat dan kukuh so bank sangat percaya dengan bisnes Shaklee ni.

Tapi bila apply loan guna statement bonus shaklee,

  • Anda hanya perlu submit 6 financial statement yang terkini
  • 6 bank statement yang bonus masuk.
  • Salinan kad pengenalan.

Requirements bank berbeza untuk kategori business owner dan bonus income earner bawah Shaklee. Requirements lebih mudah untuk guna company Shaklee.

bonus shaklee

Jadi kami sebagai agen Shaklee juga mempunyai peluang yang besar untuk buat property investment menggunakan bonus shaklee sebagai kekuatan profil kewangan. Malah, dah ramai SID yang beli beberapa buah rumah menggunakan slip gaji Shaklee.

Bayangkan ya, kebanyakan SID Shaklee ni, baru beberapa bulan buat Shaklee tapi dah dapat income bulanan 4 angka dan terus bertambah.

  • Bukan business owner.
  • Tapi bank akan suka.

Tak perlu tunggu income 5 angka pun dah boleh buat property investment. Best tak?

Nak jadi sebahagian ahli team kami?

Anda boleh hubungi saya sekarang,

Fyda Noh – 012 621 1883 atau klik link di bawah,

Saya Nak Mulakan Bisnes Shaklee Sekarang!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.