Mulakan Bisnes Sekarang Dengan Sistem Yang Mudah Duplikasi

bisnes masa pkp

Mulakan Bisnes Sekarang Dengan Sistem Yang Mudah Duplikasi

Musim PKP ni, memang ramai yang terkesan. Semua orang tahu. Tapi, kita kena terima apa yang berlaku pada kita sekarang dan tak ada masalah nak mengeluh, nak bersedih ke sebab kita perlu keluar daripada belenggu ini.

So, tengok keliling…

Kalau ada masalah kewangan, apa peluang yang ada keliling kita untuk buat duit. Banyak sangat sebenarnya. Tinggal kita je nak buat ke tidak.

Mungkin Ini Peluang Anda, Rebutlah Sekarang

Jika anda sekarang,

  • Perlu cari side income atau,
  • Dah lama sangat teringin nak ada side income,
  • Nak ada savings
  • Nak ringankan beban mak ayah atau family,
  • Nak tampung perbelanjaan di universiti,
  • Nak buat loan kereta /rumah hasil business sendiri,

LETS BE A PART OF Verstail Stars

bisnes masa pkp

Kalau anda dah tengok video di atas, selain daripada buat marketing secara online melalui Facebook, IG atau Blog, kami ada sistem yang simple yang boleh anda follow tanpa perlu pandai pun marketing online ni.

Kelebihan Join Bisnes Shaklee Dan Jadi Verstail Star

✔️Dpt beli barang dengan harga murah, iaitu pada harga jual

✔️CASH BONUS(bonus awk dpt bila capai jualan 150uv)

✔️TRIP UMRAH PERCUMA

✔️CAR BONUS (Dalam bentuk cash, suka hati nak guna untuk apa)

✔️GROUP SUPPORT HEBAT

✔️REWARD SETIAP BULAN (cash/Item berharga)

✔️Ilmu marketing FB dan IG dan poster disediakan (jika anda gunakan medium marketing ini lah)

Yang paling penting, iReach log tak ada dalam group lain. So, untung sangat kalau anda join group kami.

So, buat apa tunggu apa? Jangan tunda-tunda kejayaan

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.