Mula-Mula Takut Nak Beli, Bila Dah Rasa Sendiri Kesannya Tetap Order Walaupun Mahal

tips hilangkan jeragat

10 orang call tanya pasal Vivix & teruja tengok testimonial pasal Vivix yang best-best sangat.

Saya ni, kalau orang excited nak tahu, lagi naik sheikh nak cerita. Sanggup korek-korek studies dan jurnal. Selain daripada kajian tentang folifenol

Tapi, klimaksnya bila sampai part harga…

MAHAL!!!

Haaa.. memang. Saya pun tak boleh nak nafikan. Tapi bergantung pada kita bandingkan dengan apa.

Kalau banding dengan ayam kepsi memangla nampaknya Vivix tu sangat berganda mahal.

Tapi cuba korang bandingkan betul dengan kos perubatan untuk merawat penyakit, Vivix memang sangat2 murah.

Lebih2 lagi sekarang ni banyak syarikat insuran yang medical pun mula letak had berapa kita boleh claim sepanjang perkhidmatan atau setiap tahun & ada beberapa syarat yang perlu dipatuhi sebelum seseorang boleh claim.

Jadi, macam takde guna sikit kan? Sebab:

1. Kita tak tahu bila ditakdirkan sakit.
2. Kita tak tahu bila sakit tu dah level berapa, dah teruk mana.
3. Bila kita sakit tak semestinya kos perubatan tu ngam dengan jumlah yang akan dicover oleh insuran. Jadi mungkin kena bayar dengan duit sendiri.

Kalau fikir betul2, lebih baik konsisten makan Vivix kan? Kalau setiap bulan beli pun, belanja setiap bulan tak lebih RM6000 pun. Tu kalau bukan ahli. Kalau dah jadi ahli, of kos harga lagi murah & siap dapat cash bonus lagi. Tah2 boleh dapat Vivix free je setiap bulan.

Bukanlah nak kata makan Vivix tu kebal, konform tak kena penyakit. Tapi, kajian saintifik dah buktikan orang yang makan Vivix, risiko untuk dapat penyakit lebih rendah.

Mati tu memang mati. Tapi bagaimana cara kita hidup tu penting. Apa guna umur panjang kalau menderita dengan penyakit?

Jom Layan Manfaat Vivix Untuk Kesihatan Kita

tips hilangkan jeragat

Jom kita sama-sama ikut journey Vivix ni

bahaya tak cukup tidur

Sebab terlalu sibuk dengan aktiviti harian, kita sering abaikan waktu tidur. Tak cukup tidur boleh menjejaskan kesihatan kita.

bahaya stress di tempat kerja

Sibuk dengan kerja juga mendedahkan kita dengan stress.

bahaya perut buncit

Zaman sekarang ni memang kita dah kurang aktif. Hidup yang tak bersenam ni mendedahkan diri dengan masalah kesihatan

bahaya ubat kolesterol

Semakin usia meningkat, tenaga makin berkurang. Sebab itu orang-orang tua sering penat dan lesu

keradangan sel

Jika kita termasuk dalam kumpulan di atas, sebenarnya sel kita mengalami keradangan. Keradangan ini boleh merosakkan sel.

Bila sel mengalami keradangan, ini boleh merosakkan sel. Ini mendedahkan kepada penyakit.

tips umur panjang

Ini boleh memendekkan telomere kita. Telomere ialah pelindung kepada genetik kita. Makin panjang telomere, sel itu makin sihat.

tanda kanser

Bila telomere makin pendek, seseorang itu terdedah kepada kanser dan jangka hayat lebih pendek.

penyebab kanser

Ini adalah antara cara untuk dapatkan sel yang sihat

tanda kencing manis

Untuk jaga kesihatan sel anda, dapatkanlah suplimen yang mengandungi polifenol yang tinggi.

mencegah kanser

4 bahan ini mengandungi kandungan polifenol yang tinggi

tanda fibroid

Bahan-bahan yang tinggi polifenol dicampurkan bersama-sama dalam suplimen ini.

detoks dengan shaklee

Pengambilan polifenol boleh bantu badan rasa fresh dan ringan.

tanda cyst

Sebabnya polifenol meningkatkan aktiviti sistem penghadaman dan mengurangkan keradangan. Sebab tu badan rasa lebih segar bila amalkan polifenol.

cara tingkatkan tenaga

Untuk orang yang aktif, memang sangat sesuai untuk amalkan suplimen polifenol ni, sebab polifenol ni membantu untuk meningkatkan tenaga, bila-bila masa sahaja.

tingkatkan tenaga batin

Sebabnya polifenol terbukti meningkatkan tenaga sel dengan meningkatkan bilangan mitokondria.

tips awet muda

Polifenol juga membantu untuk dapatkan kulit yang cantik dan glowing.

tanda penyakit jantung

Pengambilan gula berlebihan meningkatkan penghasilan protein AGE. Protein AGE mencepatkan penuaan sel dan kulit pun akan nampak cepat tua.

tua dengan sihat

Semua orang tentu nak umur yang panjang kan? Tapi seiring dengan umur panjang, tentu kita nak kan badan yang sihat juga.

mencegah nyanyuk

Polifenol ni boleh membantu memanjangkan telomere yang memanjangkan jangka hayat.


tanda fibroid

Bahan-bahan yang tinggi polifenol dicampurkan bersama-sama dalam suplimen ini.

penyakit kencing manis

Inilah pilihan terbaik untuk kesihatan anda.


Bagaimana Nak Dapatkan Suplimen Polifenol Terbaik Ni?

Untuk dapatkan suplimen ni, anda boleh hubungi saya segera, Fyda di 012 621 1883, atau direct wasap 

www.wasap.my/60126211883

www.wasap.my/60126211883

www.wasap.my/60126211883

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.