Makanan Untuk Tingkatkan Kesihatan, Jangan Menunda Untuk Jaga Kesihatan Kita

kuatkan imun

Makanan Untuk Tingkatkan Kesihatan, Jangan Menunda Untuk Jaga Kesihatan Kita

Sejak Covid-19 ni melanda, barulah ramai orang sedar kepentingan kuatkan imun. Sebabnya kita tengok ramai orang keliing kita pun dah dijangkiti Covid, so macam kita ni tunggu masa je.

Takkan kita nak tunggu je kan?

Sekurang-kurangnya buatlah sesuatu untuk kuatkan imun kita. Antaranya ialah dengan amalkan vitamin C yang terbukti membantu untuk kuatkan imun.

Kali ni, saya nak share suplimen Shaklee yang saya paling saya suka.

kuatkan imun

3 Suplimen Shaklee Yang Menjadi Igauan Setiap Hari

Antara 3 nya ialah : ESP, CINCH TEA dannnnn VIVIX

Sebenarnya ada banyak lagi tapi 3 ni macam mesti rasa nak minum setiap hari.

Saya palingggg suka VIVIX sebenarnya. Walaupun harga dia agak mahal, tapi kesan dia tu yang sangat best, rasa tak kesah nak habiskan duit untuk pastikan stok Vivix tak habis. Setiap bulan beli pun tak kesah.

Vivix ni sesuai untuk lelaki dan perempuan, so suami isteri pun boleh berkongsi.

Nak sihat sama-sama la kan? Takkan nak sihat sendiri, satu hari nanti pun tinggal bersama suami isteri jelah untuk jaga sesama sendiri.

Kenapa Vivix Ni Best Sangat?

So far, Vivix is the best suplemen yang saya pernah try.

  • The best anti-aging suplemen
  • Bermanfaat untuk kesihatan secara menyeluruh.
  • Minuman yang sedap

anti penuaan

Dah dipaten untuk Shaklee je. Bahan aktif dalam Vivix – resveratrol semakin mendapat tempat dalam dunia perubatan. Banyak sangat saintis berminat nak buat kajian manfaat Vivix kepada kesihatan, terutamanya dalam mencegah dan mengawal penyakit kronik.

Tapi yang lagi powernya, Vivix ni bukan ada resveratrol sahaja, tapi banyak lagi polifenol tumbuhan yang sangat bermanfaat kepada kesihatan.

Sebab tu lah ramai orang yang try Vivix ni, pasti teringat-ingat rasa dia dan kesan dia kepada badan.

The best for NEW YEAR. The best for CHINESE NEW YEAR jugak. Boleh jadi the best present juga untuk tahun baru. Boleh hadiahkan kepada diri sendiri untuk jadi kesihatan sendiri. Untuk mak ayah dan adik beradik.

Kalau pun tak dapat hadiahkan, sekurang-kurangnya berkongsilah maklumat ini kepada mereka. Mungkin dengan perkongsian kita, dapat membantu mereka untuk lebih sihat.

Pelaburan Yang Terbaik Untuk Kesihatan

Kalau untuk invest untuk the best health, Vivix lah yang terbaik. 1 sudu je sehari untuk kesihatan optimum. Kecuali kalau ada keperluan tertentu, mungkin saya akan suggest kan amoun yang lain jika nak rasa kesan yang baik dan lebih cepat.

Jangan tunda-tunda untuk jaga kesihatan kita, sebab bila kesihatan itu dah pergi, susah nak panggil dia bali

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.