Mak Surirumah, Ayah Kena Strok. Apa Yang Pelajar Ni Buat Untuk Sambung Belajar

kerja part time student

Mak Surirumah, Ayah Kena Strok. Apa Yang Pelajar Ni Buat Untuk Sambung Belajar

Pada hari Sabtu 2 hari lepas, saya hadiri 1 event Shaklee yang meraikan leaders yang baru naik rank. Namanya Motivation Rally. Best kan? Dalam hidup kita ni mesti kena ada motivasi. Orang yang paling penting kena bagi motivasi kepada kita ialah diri kita sendiri. Jangan pernah putus asa dalam hidup ya, walaupun apa saja terjadi. Walaupun kita jatuh dan sakit. Rasa sakit tu maknanya kita masih hidup.

Saya nak share perkongsian seorang leader yang baru naik rank Coordinator. Coordinator ni mampu dapat purata pendapatan RM6,500 setahun, dapat bonus hingga 4 level, infiniti bonus sebanyak 0.5% dan juga percutian percuma. Kalau nk tahu lebih lanjut kena hubungi saya untuk join Shaklee la.

kerja part time student

 

Mak Surirumah, Ayah Kena Strok. Siapa Nak Tanggung Belajar?

Sama namakan dia Miss Z, sebab dia masih lagi belum kahwin. Dan masih belajar. Sedang buat master. Siapa nak tanggung belajar dia? Takkan nak minta duit dengan mak ayah. Jadi, alhamdulillah dia jumpa Shaklee.

Dan dia ambil peluang buat sungguh-sungguh. Sampai sekarang, dia pula yang tanggung mak ayah dia. Tengah belajar tu. Jadi, memang tak mustahil seorang pelajar pun mampu buat duit dan tak perlu bergantung kepada PTPTN.

Belajar Bisnes Shaklee Dengan Blog

Sekarang ni banyak kes graduan-graduan universiti gagal dapatkan kerja. Yang buat degree pun susah nak dapat kerja. Ataupun yang dapat kerja pun terpaksa berhempas-pulas nak bayar hutang PTPTN.

Saya nak ofer pelajar-pelajar universiti yang berminat untuk buat bisnes online melalui blog untuk menyertai kami di Akademi Blog iReach (ABiR).

Anda akan dibimbing untuk:-

✔️ Setup blog anda sendiri.

✔️ Menulis entry blog yang menarik dan mempunyai conversion yang tinggi.

✔️ Menulis entry yang berpengaruh.

✔️ Menjadikan blog anda mesra Google.

✔️ Mendapatkan trafik berkualiti.

Dan seterusnya BINA RANGKAIAN ANDA SENDIRI HANYA DARI RUMAH.

Mudah sangat jadi jutawan hanya dari rumah sendiri.

bisnes online sabah

 

Hubungi saya untuk sertai Akademi ini dan insha Allah kita sama-sama berjaya.

Klik nombor whatsapp saya www.wasap.my/60126211883

Atau boleh isi borang di bawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *