Kos Perubatan Makin Mahal, Anda Mesti Terkejut Tengok Kos 6 Penyakit Ni

kos rawatan mahal

Kos Perubatan Makin Mahal, Anda Mesti Terkejut Tengok Kos 6 Penyakit Ni

Vivix ni adalah suplimen yang paling best dalam Shaklee dan ada orang yang bisnes Shaklee semata-mata nak dapat beli Vivix. Sebab dah banyak orang-orang yang buktikan Vivix ni mampu meningkatkan kesihatan dan membaikpulih sel.

Bila orang tengok testimoni Vivix, memanglah sangat-sangat excited.

Lagi-lagi pulak Vivix ni bukanlah produk yang bergantung kepada testimoni semata-mata. Sebabnya ada macam-macam kajian tentang Vivix ni. Paling penting ialah Kajian Telomere yang dijalankan oleh Prof Elizabeth Blackburn yang membuktikan Vivix ni berupaya untuk memanjangkan telomere.

Telomere ni ialah benda di hujung sel kita. Yang mana, bila telomere ni makin panjang, sel tu makin baik dan tahap kesihatan seseorang itu juga lebih baik.

kos rawatan mahal

Ini Harga Kayangan, Ini Harga Yahudi

Tapi, klimaksnya bila sampai part harga…

MAHAL!!!

Sebenarnya bab harga ni sangat subjektif. Bila kita nak kata benda tu mahal, kenalah ada perbandingan dia kan? Kalau nak bandingkan Vivix dengan ayam kepsi memanglah nampak Vivix tu berganda mahalnya, tapi adakah kedua-duanya buat fungsi yang sama?

Ok, mungkin nak bandingkan Vivix dengan produk kesihatan lain. Tapi, adakah kualiti dia sama?

Kenapa kalau Ferrari tu lebih mahal daripada kancil kita boleh terima?

So, analogi dia macam tu lah. Ada kereta yang sangat mahal tapi sesuai dengan kualiti dia. Ada kereta yang lebih murah dan sesuai dengan kualiti dia.

kos rawatan

Kos Bila Kesihatan Dah Hilang Lagilah Sangat-Sangat Mahal

Sekarang kita berbalik kepada apakah fungsi Vivix tu?

Vivix berfungsi untuk menjaga sel kita, membaikpulihkan sel dan meningkatkan kesihatan. Ini bermaksud Vivix ni membantu untuk jadikan bahan kita sihat lebih lama. Lawan sihat ialah sakit kan?

Maksudnya kesihatan tu dah hilang. Maksudnya kita kena cari rawatan untuk merawat penyakit kita lah.

Tapi cuba anda bandingkan betul-betul dengan kos perubatan untuk merawat penyakit, Vivix memang sangat-sangat murah.

 

kos rawatan kencing manis

Lebih-lebih lagi sekarang ni banyak syarikat insuran yang medical pun mula letak had berapa kita boleh claim sepanjang perkhidmatan atau setiap tahun dan ada beberapa syarat yang perlu dipatuhi sebelum seseorang boleh claim.

Jadi, macam tak berapa best, sebabnya:

1. Kita tak tahu bila ditakdirkan sakit.
2. Kita tak tahu bila sakit tu dah level berapa, dah teruk mana.
3. Bila kita sakit tak semestinya kos perubatan tu ngam dengan jumlah yang akan dicover oleh insuran. Jadi mungkin kena bayar dengan duit sendiri.

Mungkin kita nampak kos kesihatan ni murah sebab ramai yang dapatkan rawatan di hospital atau klinik kerajaan dan sebenarnya semua ubat tu ada subsidi. Namun, sebenarnya jika perlukan pembedahan mungkin anda perlu beli sendiri alat-alat tu. Contohnya nak gantikan lutut.

Kalau fikir betul-betul, lebih baik konsisten makan Vivix kan? Kalau setiap bulan beli pun, belanja setiap bulan tak lebih RM6000 pun. Tu kalau bukan ahli. Kalau dah jadi ahli, of kos harga lagi murah dan siap dapat cash bonus lagi. Mungkin boleh dapat Vivix free je setiap bulan.

Bukanlah nak kata makan Vivix tu kebal, konform tak kena penyakit. Tapi, kajian saintifik dah buktikan orang yang makan Vivix, risiko untuk dapat penyakit lebih rendah.

Mati tu memang mati. Tapi bagaimana cara kita hidup tu penting. Apa guna umur panjang kalau menderita dengan penyakit?

Kalau anda rasa sebotol Vivix tu mahal, jom grab 2 botol sebab untuk 2 botol Vivix anda pasti dapat cash back dalam RM38 dan untuk bulan ni (November 2020) ada percuma vitamin C lagi.

kos perubatan melampau

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.