Destinasi Hujung Minggu Yang Pasti Tak Menyesal Pergi

Dah ada aktviti nak buat esok? Kalau belum ada atau kalau dah ada pun, macam boleh tunda, tundalah dulu sebab Shaklee anjurkan mini karnival di semua cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Datang beramai2 ya ke karnival branch mini Shaklee esok, 15 Oktober 2016 dari jam 7 pagi hingga 5 petang di semua branch dan home office di Malaysia.

Semua orang pun boleh datang, termasuk bukan member. Kalau bukan member, nak join boleh roger saya dulu k.

Cawangan Shaklee yang Terlibat

1. Home office – Bandar Pinnacle, Sunway.

2. KK – Neutron Point

3. KB – depan Billion

4. Perak – Medan Istana 1

5. Johor – Jalan Molek 3/20

6. KL – Taman Sri Rampai, Jalan Rejang 3

7. Penang – Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana.

Aktiviti yang dijalankan

-Pemeriksaan kesihatan secara percuma dan konsultasi dari pakar nutrisi.

-Demo cara guna skin care Nutriwhite

-Ada sesi cuba-mencuba resepi Cinch Shake yang lazat & berkhasiat tu.

-Ada cabutan bertuah, tapi kena buat belian dalam RM650++. Dah boleh dapat membership percuma bagi yang belum member.

Boleh pergi sahaja atau kalau nak roger saya dulu pun boleh.

012 621 1883. Nama saya Fyda

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *