Cara Pelajar Buat Duit 4 Angka Setiap Bulan Tanpa Gagal

student nak bisnes

Cara Pelajar Buat Duit 4 Angka Setiap Bulan Tanpa Gagal

Saya pernah dihubungi oleh ramai student sekolah menengah yang belum SPM nak buat bisnes. Untung la adik-adik yang dah ada pemikiran yang ke depan. 

Tapi minta maaf sangat-sangat, memang kalau belum 18 tahun tak boleh lagi daftar Shaklee. Memang tahniah lah kepada adik tu sebab semangat.

Zaman saya belajar, alhamdulillah sebab dapat biasiswa, jadi taklah rasa menyusahkan mak ayah. Ada orang yang mak ayah tanggung belajar. 

student nak bisnes

Just nak share pengalaman kawan yang dalam Shaklee yang mana 2 tahun mak ayah tanggung belajar. Walaupun memang tanggungjawab ibu bapa sediakan pelajaran untuk anak-anak tapi dia sendiri rasa sedih la sebab ibu bapa dia pun perlu tanggung adik-beradiknya yang lain.

Dulu-dulu tak ada pendedahan pasal “buat income”. Kalau ada pelajar buat bisnea pun, tak ramai sangat. Sekarang ni banyak sangat ilmu bisnes. Google jer. Kat facebook pun ramai otai bisnes share ilmu.

Student sekarang sangat beruntung. Yang mana bijak ambik peluang tu, memang masyukk. Jual suplemen Shaklee pun boleh dapat 4 angka sebulan.

Sebulan RM6,500. Siapa nak bagi, ye tak? Daftar ahli Shaklee pulak RM35.

tips nak buat bisnes untuk pelajar

Saya rasa student memang istimewa dan memang paling mudah nak buat bisnes. Nak tau macammana, kena hubungi saya dulu. Nanti saya ajarkan langkah-langkah yang boleh anda ambil untuk mula bisnes.

Saya Nak Buat Income Sendiri Semasa Belajar

Student dapat 4 angka sebulan, memang seronok la. Duit sendiri. Duit atas usaha sendiri. Ni dah kira mewah la ni.

Asalkan adik-adik yak abaikan study, boleh bahagikan masa antara binses dengan tanggungjawab sebagai pelajar, teruskan apa yang korang minat.

Good luck!

Untuk adik-adik student yang nak jugak bisnes Shaklee, boleh roger kakak hokey.

Kita belajar bisnes secara online jer. Kita ada grup wasap dan telegram. Akak akan ajar juga macam mana adik nak bahagikan masa untuk belajar dan bisnes. Sebab akak dulu pun pernah jadi student dan akak tahu sebenarnya jika masa tu kita jaga betul-betul, memang kita tak sibuk pun.

Hubungi akak sekarang tau..

cara bisnes untuk student

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.