Cara Meningkatkan Stamina Nenek 70-an Boleh Travel Sorang-Sorang

antipenuaan

Cara Meningkatkan Stamina Nenek 70-an Boleh Travel Sorang-Sorang.

Penuaan adalah proses semulajadi yang dialami oleh semua orang. Proses ini terjadi apabila sel badan mengalami pembaharuan dan pemulihan dalam kadar yang rendah berbanding kerosakan sel. Hatta bayi yang baru lahir juga sudah mengalami proses penuaan, tapi sel pertumbuhan sel baru adalah lebih cepat. Penuaan bukan sahaja berlaku pada kulit, yang orang nampak berkedut lah, garis halus dan sebagainya. Yang paling penting ia turut kepada semua organ dalam badan manusia.

Jadi, proses penuaan ini boleh mendedahkan manusia kepada pelbagai jenis penyakit. Kalau zaman dulu, semua redha saja bahawa orang tua mestilah berpenyakit. Namun kini, \ada banyak cara untuk menunda penuaan sel. Tak adalah orang muda kelihatan lebih tua dari usianya.

Jadi, saya nak kongsikan kisah seorang nenek yang berusia 73 tahun yang berasa perubahan ketara pada diri dan kesihatannya selepas mengamalkan produk Shaklee, terutamanya Vivix. Semua orang tentu ingin kelihatan lebih muda kan? Apa lagi kalau badan pun lebih kuat dan bertenaga.

antipenuaan

………………………………………………………………….

NOVEMBER 2015

TESTIMONI 42 : SABARIAH BINTI ABDUL RAHMAN

Assalamualaikum w.b.t.
Saya Sabariah binti Abdul Rahman, baru berusia 73 tahun dan mempunyai 4 orang anak (4 lagi telah tiada akibat keguguran ) serta 10 orang cucu.

Sejak remaja, saya sangat mementingkan aspek kesihatan dan apabila memasuki alam pekerjaan saya sangat berdisiplin dalam pengambilan suplemen dari pelbagai jenama. Alhamdulillah, sehingga kini saya tiada masalah kesihatan yang teruk melainkan sakit tulang belakang serta sedikit darah tinggi yang baru sahaja dikesan 3 minggu yang lepas.

Saya mengenali Shaklee di Malaysia semenjak saya masih bekerja di awal umur 30-an, kira-kira pada tahun 1980an. Sehinggalah saya menjadi pengguna tegar semenjak tahun 2012 apabila anak saya Azlinda Ismail mula berdaftar sebagai pengedar Shaklee. Saya bermula dengan Vivix, diikuti dengan SR Vita C, Collagen Powder, Ostematrix, OmegaGuard, Advanced Joint Health Tablet, Carotomax, GLA Complex, Garlic Complex dan beberapa jenis suplemen yang lain.

Sakit sendi yang saya alami semakin berkurang. Rasa berpasir dalam mata turut hilang dengan pengambilan suplemen ini secara konsisten. Saya juga tak menyangka, ramai kawan-kawan menegur jeragat di pipi semakin pudar dan sering berkongsi rahsianya.

Pada tahun 2014, saya berangkat sendirian ke Glasgow untuk melawat anak ketiga dan keluarga yang menyambung pengajian di sana. Penerbangan di awal pagi Hari Raya Aidilfitri membolehkan saya menyambut Aidilfitri di Malaysia, Dubai dan seterusnya di Glasgow! Saya tak lupa membawa Vivix sebagai keperluan utama, SR Vita C dan Omega Guard sebagai pelindung dari selesema memandangkan cuaca yang terlalu sejuk sepanjang masa di Scotland. Tambahan pula saya berada di sana selama hampir 6 bulan, dan saya sentiasa berharap diberikan kesihatan sepanjang pemergian saya.

Awal tahun 2015, Allah berikan saya kesihatan dan peluang untuk saya bercuti dengan anak-anak di Glenshee, bermain salji dan sledge walaupun pada usia begini. Vivix menjadikan saya muda dari dalaman dan itulah usaha saya supaya sentiasa sihat selain berdoa kepada Allah s.w.t.. Vivix mudah dibawa kemana sahaja, ringan dan kecil tetapi padat dengan semua keperluan!

Saya sayang Vivix.
Saya bersyukur diperkenalkan dengan Vivix dan suplemen lain.
Di usia begini, saya pastinya mahu meniti saki baki usia saya dengan sihat, supaya saya mudah beribadat dan tidak perlu hanya terlantar kesakitan. Pesanan saya, anda yang masih muda, jangan lupa menjaga kesihatan dan konsisten dalam pengambilan suplemen yang berkualiti. Tak lupa pada yang masih ada ibu bapa, elakkan mereka menderita kesakitan di hari-hari emas mereka.

Sekian. Saya sayang Vivix

sakit sendi lutut

Boleh rujuk Facebook Supermom Shaklee Story untuk testimonial

………………………………………………………………

Kesimpulan daripada testimonial ini ialah:

  • Puan Sabariah sudah berusia 73 tahun, mempunyai 4 anak dan mengalami keguguran sebanyak 4 kali dan mempunyai 10 orang cucu.
  • Mementingkan kesihatan sejak usia remaja dan mengambil pelbagai jenis suplemen.
  • Baru disahkan menghidap tekanan darah tinggi dan mengalami masalah sakit belakang.
  • Mengenali Shaklee sejak tahun 1980 tapi mula mengamalkan Shaklee pada tahun 2012. Antara produk yang diamalkan : Vivix, vitamin C, kolagen powder, Ostematrix, OmegaGuard, Advaned Joint Health Tablet, Carotomax, GLA Complex, Garlic Complex dan beberapa suplemen yang lain.
  • Mula rasa sakit sendi, mata berpasir dan jeragat kurang.
  • Tahun 2014, pergi ke Glasgow sendirian.
  • Tahun 2015, berpeluang main salji dan slegde di Glenshee.
  • Vivix menjadikan beliau muda dari dalam dan boleh beribadah dengan lebih selesa.

Beliau juga menasihati orang-orang muda supaya menjaga kesihatan dan membantu ibu bapa yang masih ada supaya mereka menjalani hari tua dengan berkualiti.

Bulan ni untung sangat sebab Vivix ada promo beli 6 percuma 1. Maksudnya beli 6 boleh dapat 7 botol. Nak beli satu-satu pon boleh juga tapi rugi sikit lah sebab kena beli dengan harga runcit. Kalau sertai ahli Shaklee, boleh dapat penjimatan lagi untuk harga member.

Nak dapat harga ahli percuma? Boleh sangat dengan pembelian 2 botol Vivix dan dapat keahlian percuma dan dah tentu dengan harga ahli dan ada diskaun lagi 5%. Kalau beli 6 botol lagi lah boleh berjimat. Boleh kongsi dengan ahli keluarga yang lain, dengan kawan-kawan. Dan boleh berjimat hampir RM200. Bulan depan boleh dapat bonus lagi.

Satu lagi, setiap pembelian yang ada Vivix, kos penghantaran daripada Shaklee adalah percuma.

Banyaknya benda PERCUMA kan?

Apalagi, untungnya kalau grab peluang ini.

Untuk tempahan produk atau sebarang pertanyaan, boleh whatsapp saya,

Fyda Noh : 012 621 1883

Jika anda nak beli online guna kad kredit atau kad debit, boleh terus klik

1.Buy 6 free 1

2.Vivix twin pack

Dan boleh hubungi saya untuk konsultasi.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *