Cara Kecutkan Buasir Dalam Masa 2 Hari Sahaja

penawar buasir

Cara Kecutkan Buasir Dalam Masa 2 Hari Sahaja

Buasir memang satu masalah yang agak memalukan, jadi ramai yang sanggup menahan sakit tanpa mendapat rawatan yang sewajarnya. Buasir terjadi disebabkan tekanan yang kuat pada dinding rektum yang menyebabkan salur darah di rektum mengembang.

penawar buasir

Saya sebenarnya ingin berkongsi pengalaman seorang isteri yang merawat buasir suaminya dengan produk Shaklee dan kecut dalam masa 2 hari sahaja.

cara kecutkan buasir

Assalamulaikum.. dan salam sejahtera.. sekadar nak share pengalaman ambik Shaklee ni..

Suami saya minggu lalu kena buasir.. kesian sangat kat dia.. sampai mc tak leh nak bergerak sangat. (siapa kena buasir nie taulah sakitnya cam mana) Pergi klinik dapatlah ubat buasir, antibiotik, entah apa nama ubat masuk buntut tu.. gi klinik coz nak minta doktor tengokkan risau juga sebab sampai sampai berdarah.

Balik dari klinik, saya tak bagi suami makan ubat-uabt tu.. tp saya suruh dia try shaklee… pagi-pagi sebelum g kerja saya bagi zink sebiji.. pas makan tengah hari saya suruh ambil alfalfa 3 biji n sebelum tidur ambik omega..

Alhamdulillah, dengan izin Allah.. 2 hari selepas pengambilan vitamin Shaklee ini suami dah boleh gerak seperti biasa.. dia kata buasir dah kecut.. hari ke tiga dah boleh gi kerja semula.. thanks shaklee

-Puan Dayang Feera Batrishia

Bagaimana vitamin Shaklee membantu pesakit buasir

Zink Complex

Zink Complex boleh membantu menyembuhkan luka dengan cepat. Jadi, kalau ada luka-luka sebab sembelit memang sekejap sahaja akan sembuh.

Omega Guard

Omega Guard bersifat antiradang dan membantu mengurangkan bengkak buasir yang menyebabkan kesakitan.

Alfalfa Complex

Alfalfa yang merupakan bapa segala tumbuhan tinggi serat dan menyerap banyak air untuk memastikan pembuangan air besar lawas dan najis tidak keras.

petua kecutkan buasir

Jika anda mengalami masalah pendarahan ketika membuang air besar, perlu pergi jumpa doktor untuk memastikan apa jenis penyakit.

Kalau nak cuba set buasir Shaklee yang dijamin berkesan dan selamat ini, boleh hubungi saya,

Fyda Noh – 012 621 1883

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *