Cara Jadi Ahli Shaklee Bersama Kumpulan Paling Best Di Malaysia

ahli shaklee percuma

Cara Jadi Ahli Shaklee Bersama Kumpulan Paling Best Di Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahniah kerana anda telah menjadi ahli Shaklee di bawah kumpulan paling besar dan best di Malaysia, iaitu iReach dan VerstailFamily.

Baca sampai habis ya, sebab saya nak tolong bagi pencerahan pasal Shaklee dan manfaat jika join ahli.

Saya akan huraikan perkara berikut:

1.Apa itu iReach dan Verstail Family?

2.Bagaimana mendaftar jadi ahli Shaklee?

3.Apa manfaat saya menjadi ahli Shaklee?

4.Bagaimana saya ingin membuat belian?

5.Bagaimana saya ingin menjana pendapatan dengan Shaklee?

Apa itu iReach dan #VerstailFamily?

Kedua-dua ini adalah kumpulan sokongan dalam Shaklee. Dalam Shaklee ada banyak sangat kumpulan, tapi jangan pening kepala pula. Dia macam kompeni berbeza yang jual benda sama. Dah kompeni yang lain, maksudnya cara gerak kerja tu lain sikit. Tapi masih berpegang pada undang-undang Shaklee dan misi yang sama supaya rakyat Malaysia lebih sihat dengan Shaklee dan bantu orang yang nak keluar daripada masalah kewangan.

Kumpulan iReach diketuai oleh Master Lyna Noh dan Master Zainul yang merupakan seorang bekas jurutera. Kedua-duanya dah berhenti kerja dan buat Shaklee sepenuh masa. Mereka sangat rajin membaca dan berkongsi dengan kami. Kalau Master Z menulis, sangat-sangat best. Masuk dalam jiwa terus.

VerstailFamily pula adalah kumpulan kecil yang bernaung di bawah iReach yang dibimbing oleh saya sendiri bagi membantu ahli baru yang menjadi ahli Shaklee untuk tujuan makan sendiri dan membantu ahli yang ingin menjana pendapatan. Dan dah tentu saya dapat sokongan padu daripada iReach

Modus operandi kami, aiseh macam kumpulan kongsi gelap ke apa. Kami bergerak lebih secara online melalui facebook, group Whatsapp dan grup telegram.

Kat sini lah kami berkongsi maklumat dan membimbing ahli-ahli di bawah organisasi kami vitamin cadangan, cara pengambilan dan cara untuk menjalankan perniagaan, sama ada online atau offline.

ahli shaklee percuma

Apa manfaat saya menjadi ahli Shaklee?

Banyaklah sangat manfaat jadi ahli Shaklee. Yang memang makan vitamin Shaklee rugi sangat kalau tak nak jadi ahli tau.

1.Yuran yang rendah. Hanya RM68.90 sahaja

2.Keahlian seumur hidup dengan syarat mesti membuat sekurang-kurangnya 1 belian dalam tempoh 18 bulan bagi mengaktifkan keahlian.

3.Bonus bulanan jika mengumpul point sekurang-kurangnya 150 setiap bulan. Kalau takda point pun, still jadi ahli.
Diskaun pembelian produk Shaklee yang dapat memberikan penjimatan berganda.

4.Bimbingan kelas online daripada leader iReach yang berpengalaman luas. Dalam grup iReach ni dah ramai yang capai pangkat tertinggi. Sorang pun tak lokek nak mengajar kalau minta.

5.Jemputan kelas offline yang dikelola oleh pihak Shaklee. Sekarang Shaklee dah bekerjasama dengan Sunway Medical Centre, jadi penceramah tu bukan calang-calang orang tapi doktor pakar tau.

6.Pelbagai bonus seperti bonus bulanan, bonus kereta, trip pelancongan ke luar negara, trip umrah bagi umat Islam bagi yang layak

7.Sistem MLM bukan piramid yang membantu segenap ahli yang komited. Paling penting patuh syariah.

Bagaimana saya ingin membuat belian?

Bagi membuat belian, anda mempunyai 2 cara iaitu belian di cawangan Shaklee berhampiran anda atau belian atas talian melalui website rasmi www.shaklee2u.com.my Website ni boleh masuk kalau ada ID yang sah sahaja.

Bagaimana saya ingin menjana pendapatan dengan Shaklee?

iReach dan VerstailFamily sangat komited nak bantu ramai orang untuk lebih sihat dengan Shaklee dan berjaya dalam bisnes dan rebut semua peluang yang Shaklee.

Apalagi saya tahu suplemen ialah keperluan untuk hidup sihat dan saya hanya percaya suplemen Shaklee sahaja yang saya percayai sebab adanya ujian klinikal yang dijalankan oleh profesor di Universiti Berkeley yang menunjukkan pengguna vitamin Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik berbanding jenama lain walaupun makan pelbagai jenis vitamin dan takde merosakkan buah pinggang.

Selain mengadakan kelas online, mentor kami percaya kelas secara berdepan juga sangat penting. Jadi, jika kami perlukan kelas atau coaching, hanya perlu aturkan saja ikut kesesuaian jadual mereka.

Hubungi saya jika anda telah berdaftar menjadi ahli VerstailFamily dan ingin join group Telegram dan WhatsApp untuk belajar cara menjana pendapatan dengan Shaklee.

Produk Shaklee Dijamin Selamat Dan Berkesan

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

1.Selamat (mendapat kelulusan KKM dan sijil halal badan di Amerika yang lebih strict daripada JAKIM

2.Semulajadi

3.Berkesan

Vitamin Shaklee telah dibuktikan selamat melalui ujian klinikal yang dipanggil Landmark Study. Kajian ini dibuat oleh orang ketiga yang takda kaitan langsung dengan Shaklee.

Mengapa Perlu Pilih Saya Sebagai Pengedar Shaklee Anda?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah. Saya sangat mementingkan kesihatan anda dan saya memang komited untuk membantu rakyat Malaysia hidup lebih sihat.

Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Saya juga baru dapat pengiktirafan daripada ahli-ahli dalam grup iReach sebagai orang yang suka berkongsi maklumat kesihatan. Penerangan yang saya beri ringkas dan mudah difahami oleh sesiapa sahaja. Bila saya sampaikan sesuatu ilmu, penting untuk saya agar semua orang faham benda tu. Bukan nak guna perkataan medik yang bombastik tu.

Pembayaran

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank dan CIMB.

Penghantaran Barang

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Berminat Menjadi Pengedar Shaklee Dan Menjana Pendapatan Lumayan

Kalau nak tahu, ramai dah ahli Shaklee yang mendapat bonus 7 angka setiap bulan. Kalau kami mereka mampu, kita juga tentulah boleh. Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, iReach dan VerstailFamily yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.

Betul ke Grup iReach Ni Best Sangat?

Nak tau best ke tak best, ada macam-macam grup lain di iReach. Antaranya ialah #ireachtravel. Dalam duk dalam grup ni memang panas bontot je, rasa nak travel saja sebab kalau ahli pergi mana-mana memang akan spam gambar.

Anda boleh tonton video ini – yang dibuat semasa National Conference hari tu. Happening sangat tau..

Memang rugi kalau uolss tanak join grup kami.

Untuk maklumat lanjut, boleh lah lengkapkan borang di bawah dan saya akan hubungi anda dalam tempoh 24 jam.

Simple Contact Form

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *