Cara Bantu-Membantu Pulihkan Ekonomi Di Musim Pandemik

bantu pulihkan ekonomi

Cara Bantu-Membantu Pulihkan Ekonomi Di Musim Pandemik

Assalamualaikum..

Apa khabar semua pembaca?

Tentu kita tak terduga kan tiba-tiba kes Covid akan meningkat balik? Padahal sebelum puasa tu memang dah sangat bagus penurunannya?

Tapi kenapa tiba-tiba kes mencanak naik walaupun tak ada kluster besar-besaran seperti yang sebelum ni?

Mungkin sebab kita dah complacent. Kita dah selesa dan kita anggap kes Covid ni akan terus menurun. Jadi, kita dah tak patuh SOP. Kita langgar je. Kenduri, berkumpul ramai-ramai macam biasa dah.

So, ini lah yang akan berlaku bila kita mula complacent. Kita mula tak ambil kisah.

Semoga kita makin sedarlah dengan apa yang berlaku ni dan terus amalkan langkah pencegahan.

Kalau setiap daripada kita jaga diri masing-masing. In sha Allah kes Covid ni akan diselesaikan juga.

bantu pulihkan ekonomi

Kita Perlu Selamatkan Ekonomi

Saya faham kita nak kembali bekerja sebab memang ramai yang alami masalah kewangan. Tak dapat bekerja. Baru-baru ni mentor bisnes saya berkongsi dia hubungi kawannya yang sebelum ni kerja sebagai pilot. Bayangkan.. terpaksa diberhenti kerja..

Memang hidup makin sukar sekarang ni.

Kali ni sebenarnya saya nak berkongsi cash bonus yang ditawarkan oleh Shaklee.

Rewards Shaklee ni paling glemer dengan 3C – cash bonus, car bonus dan convention ataupun trip.

Shaklee menawarkan 7 pangkat income.

1. Supervisor

2. Senior supervisor

3. Coordinator

4. Senior Coordinator

5. Key Coordinaor

6. Senior key coordinator

7. Master Coordinator

income shaklee

Kenapa Bisnes Shaklee NI Sangat Best?

1. Bisnes untuk bantu orang

Di Shaklee, kami bukan nak kaya sorang-sorang. Sebab tu Shaklee gunakan sistem networking. Dalam sistem ni, kita akan naik sama-sama. Setiap orang akan saling menyokong antara satu sama lain.

Sebab tu dalam Shaklee, ramai surirumah. Sebab dalam Shaklee tak perlukan kelulusan. Sijil ke, ijazah ke, semua tu tak perlu. Asalkan anda ada semangat yang kuat untuk berjaya dan semangat kerjasama dalam kumpulan.

2. Pembayaran bonus unlimited

Walaupun kita tengok dalam jadual di atas tu, macam ada gaji mati kan? Tapi itu tak berlaku di Shaklee sebab pembayaran bonus di Shaklee adalah tiada had. Maksudnya, kalau supervisor tu boleh dapat bonus lebih RM1,500 bergantung kepada usaha kita.

Tapi dah tentulah makin tinggi pangkat kita makin tinggilah bonus yang kita dapat.

3. Produk yang sentiasa orang cari

Produk Shaklee ni memang orang sentiasa cari sebab berkaitan dengan kesihatan. Orang ni, mestilah nak sihat kan? 10 tahun lepas nak sihat, sekarang nak sihat, 10 tahun akan datang pun nak sihat.

Produk Shaklee ni tak bermusim. Orang sentiasa cari dan sangat mudah untuk jual.

Kenapa Perlu Pilih Bisnes Shaklee? 

1. Modal yang rendah

2. Tak perlu simpan stok banyak

3. Tiada pembelian minimum

4. Komisen 20% bagi setiap item

5. Group support bersama master paling hebat di Malaysia

6. Material untuk marketing disediakan

7. Tak perlu kedai dan bisnes yang fleksibel

8. Free guide/coaching (thru online/offline)

Bisnes Shaklee ni memang sangat mudah dan boleh kita sesuaikan dengan keadaan kita sendiri. Nak buat online boleh, offline pun boleh.

Ada tak yang berminat nak tambah income waktu sekarang ni?

Hubungi saya sekarang untuk saya ceritakan lebih lanjut peluang anda dalam bisnes ni. Kita buat sama-sama dan bantu antara satu sama lain and kita bantu diri kita menjadi KAYA supaya kita dapat gunakan KEKAYAAN itu untuk bantu keluarga dan umat islam yang lain. InsyaAllah.

So, anda hanya perlu buat 1 langkah mudah

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.