Bukan Tak Nak Balik Raya Tapi Risau Orang Tanya Bila Nak Ada Anak..

Bukan Tak Nak Balik Raya Tapi Risau Orang Tanya Pasal Anak

Tak lama lagi nak masuk bulan puasa. Walaupun belum sampai raya, namun aura raya dah buat ramai orang seronok. Sekarang ni pun dah sibuk cari baju raya, dah sibuk usha tiket balik raya.

Namun, ada golongan yang semakin resah bila dekat bulan puasa. Masih berfikir-fikir nak balik ke tak. Ataupun berfikir jawapan yang paling sesuai bila ada orang kampung tanya,

“Bertahun-tahun dah berdua je, bila nak ada anak?”

Chill la…

Nak masuk 2020 dah. Anda boleh senyum saja dan jawablah “Datuk Siti pun lambat dapat anak”  Dan jangan ambik hati ok..

Tapi kalau awak nak berikhtiar dengan Set Kesuburan Shaklee, saya sangat alu-alukan.

Salah 1 produk penting untuk kesihatan dan kesuburan wanita ialah ESP.

Bagaimana ESP Membantu Kesuburan?

ESP Shaklee dibuat daripada soya. Soya ni ada kandungan phytoestrogen. Saintis percaya  phytoestrogen fungsinya macam estrogen tapi tindakannya lagi rendah.

Kalau orang tu ada masalah kesuburan mungkin sebab estrogen berlebihan, so phytoestrogen akan seimbangkan hormon tersebut.

Phytoestrogen juga membantu kekuatan tulang wanita, meningkatkan keanjalan kulit, membantu kawal tekanan darah dan mengurangkan paras kolesterol.

Tapu, ESP ni bukan ubat subur, apa lagi ada kuasa magic. So, janganlah harap lepas minum ESP ni terus nak mengandung ya.. Tapi, sekurang-kurangnya ada usaha.
Kalau bukan untuk kesuburan pun, usaha untuk jaga kesihatan.

Dapatkan voucher RM50 dengan pembelian 5 tong ESP. Sesuai sangat dekat nak puasa ni kan? Kalau rasa banyak sangat 5 tu, boleh bagi kat mak, share dengan adik-beradik atau kawan-kawan.

Yang penting, semua dapat manfaat.

Klik sini untuk baca lebih lanjut mengenai Set Kesuburan Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan boleh klik whatsapp Fyda ya – www.wasap.my/60126211883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *