Buat-Buat Sibuk, Antara Tips Untuk Kekal Termotivasi Dalam Bisnes

tips bisnes pelajar

Buat-Buat Sibuk, Antara Tips Untuk Kekal Termotivasi Dalam Bisnes

Ada pernah orang tanya saya, macammana nak kekal termotivasi, tak give up dalam bisnes. Bisnes ni bukan benda yang senang. Memang mencabar sebenarnya. Yang pertama kan, sebelum mula bisnes kena ada dalam kepala yang nak bisnes ni memang mencabar. So, kena sabar hadapi cabaran dan kena selalu ingat kenapa kita nak mula bisnes.

Yang kedua, saya memang agak sibuk dan jadual pack. Jadi, memang tak ada masa nak melayan down ke.

Jadi, saya nak kongsi program-program yang membuatkan saya sibuk di iReach. Anda hanya layak untuk join program ni jika mendaftar di bawah grup iReach.

tips bisnes pelajar

6 Program Dalam iReach Untuk Bantu Anda Berjaya Dalam Bisnes Shaklee

1. iReach startup

Ini adalah 1 event untuk memperkenalkan syarikat Shaklee, produknya dan apa beza produk Shaklee dengan produk lain dan juga plan bisnes Shaklee. Dalam event ni, anda akan tahu gambaran besar bagaimana bisnes Shaklee boleh dijalankan dan apa yang Shaklee tawarkan.

 

cara mulakan bisnes

2. iReach moveup

Ini adalah event peringkat kedua selepas start up. Dalam event ni, anda akan diajar step by step untuk mulakan bisnes Shaklee dan bagaimana nak kembangkan. Modul yang ada juga termasuklah cara menguruskan kewangan anda bila berada dalam bisnes.

 

 

3. iReach Step Up

Event ini pula ialah untuk leaders yang nak kembangkan lagi grup seterusnya mencapai income 6-7 angka sebulan.

4. iReach FM

iReach ada channel radio sendiri tau, tapi yang recorded punya lah. iReach FM ini banyak berkongsi tip and trick untuk bisnes dan juga motivasi.

 

aktiviti bisnes

 

5. iReach tools

Ini sangat lain daripada yang lain sebab kami memang ada planner bisnes sendiri. So, setiap hari kami akan sibuk untuk mengisi dan menjalankan aktiviti dalam planner ini.

6. Kelas nutrisi

Kelas nutrisi ni disampaikan oleh pakar nutrisi tau, yang memang tahu segala ilmu pasal nutrisi ni. Apa yang diajar oleh mereka disokong oleh sains dan kajian.

pakar nutrisi

Kena Disiplin Dan Buat-Buat Sibuk

Bila masa kita sentiasa terisi dengan aktiviti bisnes atau aktiviti yang baik, kita tak ada masa nak down atau nak layan kata-kata yang negatif. Kita gerak je ikut jalan kita.

6 ni pun dah cukup sibuk dan memang event ni sangat menarik dan memberi semangat. So kami di iReach memang komited untuk bantu anda berjaya dan sediakan tools yang lengkap untuk anda mulakan bisnes.

Tak Janjikan Bulan Bintang

Bagaimanapun, saya tak janjikan bulan bintang ya..

Anda buat, in sha Allah dapat. Kalau tak buat, memang tak dapat la

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.