Boleh Berjaya Ke Buat Shaklee? Saya Tak Belajar Tinggi

bisnes online

Boleh Berjaya Ke Buat Shaklee? Saya Tak Belajar Tinggi

Memang ramai orang yang baru nak buat bisnes Shaklee akan terfikir perkara ni. Baik tak belajar tinggi atau belajar tinggi, mula-mula nak start tu memang ada ragu-ragu. Sebab ini benda baru yang nak dibuatkan?

So, itu biasa..

Shaklee takde set sebarang education background pun kalau nak jadi pengedar. Yang penting warganegara Malaysia dan sudah berumur 18 tahun. Anda layak mendaftar dan layak untuk berjaya dalam bisnes Shaklee.

Dalam Shaklee ramai je yang lepasan SPM sekarang dah jadi business leader Shaklee dengan income 4 5 angka.

Walaupun memang ramai leaders Shaklee dah berhenti kerja, namun ramai juga yang memang asalnya suri rumah. Peluang adalah sama.

bisnes online

Apa Syarat Untuk Berjaya Jadi Jutawan Shaklee?

Sesiapa pun boleh berjaya dalam bisnes Shaklee ni kalau dia ada

1. Kemahuan untuk berjaya
2. Rajin berusaha
3. Tidak cepat berputus asa
4. Ikut cakap upline atau mentor
5. Kreatif dan proaktif. Maknanya boleh bergerak sendiri dan tak tunggu mentor suap saja.

Dalam bisnes Shaklee, orang yang daftarkan anda ialah upline dan boleh jadi mentor. Mentor ni tugas dia membimbing. Tunjuk jalan untuk anda bergerak, bukanlah menyuap anda.

Of kos bila mula-mula nak start anda mungkin blur tapi saya akan sediakan basic yang perlu anda tahu. Tak perlu tunggu tahu semua, tak perlu tunggu pandai baru nak mula. Takde apa yang sempurna. Yang penting buat terus. Dalam masa yang sama, anda boleh belajar dan tampung mana yang kurang.

bonus kakitangan kerajaan

Saya Belum Sedia

Kalau anda belum bersedia, memang saya tak boleh paksa lah.. Tapi kita tengok keadaan ekonomi sekarang ni makin mencabar. Komitmen makin tinggi. Bil perlu dibayar, perbelanjaan harian, ada yang masih berhutang.

Dan anak-anak sekarang ni banyak benda yang mereka minta. Nak itu, nak ini.. Sampai bila nak suruh anak-anak bersabar. Kan seronok kalau boleh tunaikan hasrat anak kan?

Kalau tanya saya, bila waktu sesuai untuk bisnes?

Jawapan saya …… SEKARANG!!!

Hubungi saya – Fyda 012 621 1883

atau direct wasap www.wasap.my/60126211883

Kita buat sampai jadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *