Baru Saya Tahu, Modal Bukanlah Benda Paling Penting Bila Nak Start Bisnes

bisnes modal rendah

Baru Saya Tahu, Modal Bukanlah Benda Paling Penting Bila Nak Start Bisnes

Anda rasa apa yang paling penting bila nak mulakan bisnes?

Saya rasa tentu yang bermain di fikiran anda ialah modal kan? Anda memang tak salah. Untuk mulakan bisnes, memang perlukan modal, tapi untuk anggap semua bisnes perlukan modal besar itu ialah salah.

Saya nak berkongsi dengan anda yang sedang mencari peluang untuk mulakan bisnes 3 langkah mudah untuk bisnes Shaklee.

Kita lupakan dulu soal modal.

3 Langkah Paling Simple Untuk Mulakan Bisnes Shaklee

bisnes modal rendah

1. Memilih rakan kongsi atau bisnes partner

Jika anda terfikir untuk buat bisnes Shaklee, sebenarnya anda dah memilih bisnes partner yang betul. Kenapa bisnes partner lebih penting daripada modal? Bila nak buat bisnes, anda boleh keluarkan berapa banyak modal pun, tapi jika salah pilih bisnes partner – tak sampai setahun pun buat bisnes, kena tipu. Syarikat lingkup.

Syarikat Shaklee dah bertahan di pasaran lebih 60 tahun dan dah lebih 25 tahun di Malaysia. Syarikat Shaklee mempunyai kewangan yang sangat kukuh hingga melayakkan Shaklee masuk dalam Bursa Saham Tokyo.

Lepas dah pilih syarikat yang betul, kena pilih pula mentor. Jangan pilih sembarang mentor tapi carilah mentor yang memang aktif membina bisnes. Kalau salah pilih, mungkin anda akan ditinggalkan terkontang-kanting, atau lepas setahun dia cari bisnes lain pula.

Yang kesiannya, anda sendiri la.

2. Daftar sebagai ahli Shaklee

Selepas dah kenal pasti mentor anda tadi, daftarlah sebagai ahli Shaklee. Yuran ahli hanyalah RM35 sahaja atau anda boleh buat belian untuk dapatkan keahlian percuma.

Bukan sahaja keahlian percuma, tapi anda juga berpeluang dapat cash back pada bulan depannya.

3. Mulakan bisnes anda pada hari pertama anda daftar

Ingat!!

Kita nak buat bisnes ni, bukannya nak jadi pelajar. Bukannya nak belajar sampai pandai, sampai perfect dan barulah nak start bisnes.

Dalam kumpulan kami, anda akan diajarkan 1 sistem yang pada hari pertama pun anda dah boleh buat sales. So, anda boleh skip step step yang nak kena belajar semua benda, nak tahu semua benda.

As we go along, kita akan terus belajar. In fact, sampai sekarang saya masih belajar, tetapi sambil buat.

Yang penting, bila nak menjual anda perlu ambil produknya dulu. Tak perlu risau pun nak ambil produk Shaklee, sebab ini ialah produk kesihatan yang terbukti berkesan dan selamat dengan kajian saintifik.

vitamin rosakkan buah pinggang

Kenapa Perlu Pilih Saya Sebagai Bisnes Partner Anda?

Saya bernaung di bawah group iReach yang merupakan group paling besar dan hebat di Malaysia. Mentor kami ialah overqualified mentor yang dah capai almost semua pencapaian dalam Shaklee Malaysia.

Mentor iReach telah mencipta 1 sistem bisnes yang boleh dimulakan seawal hari pertama anda join bisnes dengan kami dan tak perlu nak fikir gameplan yang perlu anda buat. Semuanya dah tersedia.

Saya pula ialah seorang yang berkerjaya. Maksudnya kewangan saya dah kukuh. Keperluan semua dah ada, alhamdulillah. Cuma, saya terlibat dengan bisnes ini untuk membantu dan membimbing orang yang memerlukan sebab saya jumpa banyak orang yang ada masalah kewangan tapi tak tahu macammana nak selesaikan.

Jadi, saya boleh fokus untuk memajukan bisnes-bisnes partner saya.

Nak tahu lebih lanjut pasal bisnes Shaklee

Jom sertai saya sekarang untuk mulakan bisnes Shaklee. Anda tak perlu modal yang banyak pun untuk mulakan bisnes ini.

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).

Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

daftar ahli shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.