Betul Ke ResV Shaklee Ni Mahal Sangat Dan Kenapa?

manfaat resv

Betul Ke ResV Shaklee Ni Mahal Sangat Dan Kenapa?

Sebenarnya kan, ramai yang contact saya untuk tanya kan ResV Shaklee ni. Tapi lepas dah tahu harga ramai yang diam.

Mahal ke ResV ni?

Lepas baca laporan Landmark Study pasal Res-V dan penerangan dari nutritionist Shaklee ni kan, saya boleh bayangkan seolah-olah sape-sape yang mengamalkan softgels dari botol cantik maroon ni keluar dari jasad lama dan lompat masuk jasad baru.

Takde la macam tu sekali.

Tapi cuba korang bayangkan la, kajian menunjukkan kandungan Res-V ni dia mampu memperbaiki tisu badan manusia sehingga ke peringkat sel! Kalau semua sel badan kita dia tukar jadi sel baru, sama macam kita dapat badan baru la, kan?

Emm.. ada point kat situ.. tapi mahal kot Res-V tu.

manfaat resv

Sebenarnya walau harga macam mahal, tapi kalau bandingkan dengan manfaat dia memang tak patut pun harga macam tu. Orang dulu-dulu kata: alah membeli menang memakai!

Lagipun, kalau korang rasa mahal, saya cadangkan korang join ahli. Kita bina bisnes shaklee ni sama-sama. Belajar sama-sama. Jual sama-sama.

Dalam bisnes Shaklee ni banyak event. Kadang-kadang dalam sesuatu event tu, leader kitorang buat reward. Mana tau boleh dapat reward Res-V. So, takyah beli. Yang dah beli tu boleh jual. At the end of the day, kita tak rugi apa-apapun

Korang pm saya sekarang. Itu pun kalu korang betul-betul minat laa.. sebab bisnes ni banyak keuntungan tau.. dapat unting runcit, cash bonus (cashback), dapat car bonus, leadership bonus, infinity bonus, dan jugak percutian…

Boleh ajak kawan-kawan sekali. Benda baik kan, takkan nak simpan sorang-sorang

Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883

WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).


Follow FB
Fyda Noh untuk chat secara langsung.


Daftar keahlian Shaklee di
“Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.