Beli Shaklee Dengan Harga Murah Tak Payah Bazir Masa Dan Wang Survey Harga

set bersalin shaklee murah

Beli Shaklee Dengan Harga Murah Tak Payah Bazir Masa Dan Wang Survey Harga

Shaklee adalah antara syarikat makanan tambahan yang terkemuka di Amerika. Sekarang Shaklee semakin berkembang di Malaysia dan menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia walaupun ada beberapa gosip yang pernah dikaitkan dengan produk Shaklee, namun akhirnya dibuktikan tak benar.

Lepas amalkan produk Shaklee, saya dapat rasakan perbezaan dalam kesihatan saya. Disokong dengan kajian dan ujian klinikal ke atas produk-produknya saya lebih yakin dan bangga untuk terus menggunakan Shaklee dan mengajak orang-orang sekeliling, malah semua rakyat Malaysia untuk manfaatkan produk ini untuk kesihatan dan kecantikan.

set bersalin shaklee murah

 

Kelebihan jadi ahli Shaklee

Pada mulanya memang ramai yang ragu-ragu nakcuba produk Shaklee, tapi percayalah produk ini tak sama langsung dengan produk-produk lain di pasaran Malaysia. Jadi, yang jadi masalah dari segi harga. Ada juga yang mengadu harga produk Shaklee mahal, jadinya ramai yang minta dengan harga ahli tapi tak nak jadi ahli.

Sebenarnya kalau dikira betul-betul produk ini tak mahal pun, tapi sebab dijual dalam kuantiti yang banyak, cukup untuk 3-4 bulan. Jadi kalau kira betul-betul lebih kurang sama jedengan vitamin lain di pasaran tapi dengan kualiti yang sangat jauh berbeza.

Tapi, kalau nak dapat harga lagi murah, senang sangat-sangat. Caranya ialah dengan menjadi ahli Shaklee. Keistimewaan untuk dapatkan harga ahli yang lebih murah tentulah diberi kepada ahli. Mana-mana barang dan perkhidmatan pun macam tu. Betul tak? Jadi, dengan jadi ahli tak perlu-perlu nak survey harga untuk dapatkan harga murah, tapi terus boleh dapat harga ahli.

Bila dah jadi ahli, memang seronok nak shopping produk Shaklee, sebabnya dah dapat dengan harga murah. Dan produk Shaklee pula memang dijamin berkesan untuk meningkatkan kesihatan.

Ada yang ambil sebab benda lain, tiba-tiba kulit pula berubah jadi lebih cantik. Flawless gitu. Bila orang sekeliling tengok, tanya-tanya nak cuba produk yang sama.

Kalau cukup poin dia, boleh dapat cash bonus untuk bulan tersebut. Ramai tau downlines saya sendiri, yang asalnya nak makan sendiri saja tapi tengah bulan, masuk bonus Shaklee pula. Nak dapat bonus tu memang senang sebab Shaklee dah minta awal-awal no akaun bank, jadi setiap tengah bulan memang dia akan kredit terus dalam bank kalau ada bonus. Siapa tak nak duit kan?

Setiap bulan memang ada promosi Shaklee, jadi produk-produk promosi tu boleh didapati dengan harga yang lagi murah. Sudahlah boleh dapat harga ahli dah murah, boleh lagi dapat harga promosi yang lebih murah. Setiap bulan boleh berjimat.

Bonus Dan Tawaran Shaklee Untuk Ahli Berdaftar

Sebenarnya Shaklee menawarkan pelbagai bonus dan tawaran untuk ahli-ahlinya. Dan ramai yang buktikan mereka berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee, tapi berapa angka tu bergantung kepada usaha dan komitmenlah.

Selain itu, Shaklee juga tawarkan pelbagai bonus dan kelebihan termasuk bonus kereta yang diberi dalam bentuk cash. Jadi, nak beli kereta ke tak nak ke, ikut suka hatilah.

Yang paling ditunggu-tunggu oleh semua ahli Shaklee ialah bonus convention, sebabnya berpeluang untuk melancong sama ada dalam atau luar negara yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee. Bukan calang-calang trip tapi 6 bintang tau. Untuk cycle ni Shaklee anjurkan trip naik cruise di Mediterranean. Cruise terbesar. Sapa nak, masih sempat lagi nak kejar.

trip bersama shaklee

Bagaimana sistem pembelian online mengembangkan bisnes saya

Masa saya mula-mula join Shaklee dulu, belum ada sistem online. Bagi saya memang agak susah sebab masa yang terhad. Semasa saya bekerja di hospital, waktu kerja memang tak tentu masa. Kalau tak oncall pun, nama saja weekdays sepatutnya 8 pagi hingga 5 petang, tapi jarang sangat nampak matahari. Hari Sabtu dan Ahad pun bekerja macam biasa. Jadi, urusan untuk ke stokis membeli stok jadi masalah kepada saya. Tapi nasib baik masa tu stokis dekat dengan hospital tempat saya kerja. Jadi, kalau ada masa boleh balik ikut waktu, singgahlah sekejap di stokis. Masa tu memang simpan stok sikit-sikit. Mana tau, tiba-tiba ada orang oder barang tak perlu menggagau. Boleh pos atau COD terus.

Kemudian, Shaklee memperkenal sistem pembelian online di www.shaklee2u.com.my. Setiap ahli mempunyai akaun sendiri. Proses penyampaian maklumat daripada Shaklee kepada pengedar menjadi lebih mudah dan cepat. Senang nak tahu promosi-promosi atau apa-apa event yang dianjurkan oleh Shaklee. Dah siap dengan tarikh meeting ke, kelas ke, jadi senang nak atur dengan jadual sendiri.

cara daftar ahli shaklee online

Bila ada sistem pembelian online diwujudkan, stokis Shaklee dipindah ke tempat yang lebih jauh dari tempat kerja saya. Memang agak sukar untuk pergi beli stok. Tapi sistem pembelian online ini turut membantu bisnes saya berkembang sebab bila-bila masa saya boleh buat pembelian. Tengah-tengah malam pun tak jadi masalah. Dan itu saja masa saya ada untuk uruskan bisnes. Jadi, pelanggan pun tak perlu tunggu lama untuk dapatkan produk. Maksud saya, sekiranya saya ketiadaan stok itu, tak perlulah nak tunggu saya free untuk beli di stokis. Tapi, masih perlu menunggu barang dipos ya.

Lepas order online ni, penghantaran produk yang diorder tu dibuat oleh staf Shaklee. Tak perlu lagi saya nak pergi beli barang, nak pack dan pos balik kepada tuannya. Dah jimat masa kat situ. Jadi boleh saya lebihkan masa untuk tulis blog atau berkongsi mengenai kesihatan. Lagipun, produk yang ditempah secara online lebih selamat. Sebabnya ada insuran. Kalau ada apa-apa berlaku pada produk semasa penghantaran, contohnya botol pecah ke, pihak Shaklee akan menggantikan dengan yang baru.

Bagi setengah orang, kalau nak berniaga mestilah kena ada stok kat rumah supaya senang bila orang order, tak adalah menggagau nak cari stok. Sepatutnya setiap peniaga macam tu, walaupun tak banyak. Saya biasa ada stok produk yang hot selling, contohnya ESP, set kurus dan herbal blend. Senang kalau ada orang berdekatan yang minta COD.

Yang paling best dengan sistem online ni, senang nak pantau perkembangan anak-anak (downlines) sebab semua laporan boleh dibuka secara online saja. Pada awal bulan, saya akan pastikan saya dan anak-anak saya target berapa bonus yang kami nak dapat untuk bulan tersebut. Setiap minggu saya akan tengok adakah kami sudah mencapai target. Kalau belum, maksudnya ada sesuatu yang perlu dibetulkan.

Murahkan Beli Vitamin Bila Dan jadi ahli Shaklee?

Setiap orang berhak dan layak untuk tingkatkan kesihatan dan kualiti hidup. Dengan Shaklee, saya percaya in sha Allah kita boleh menjaga kesihatan dan meningkatkan kualiti hidup. Kalau nak tingkatkan ekonomi lagilah dialu-alukan. Hubungi untuk untuk sebarang info mengenai Shaklee atau ingin mendaftar ahli.

Fyda Noh : 012 621 1883 (www.wasap.my/60126211883)

Atau isi borang di bawah, saya respond secepat mungkin. In sha Allah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *