Barang Hantaran Perkahwinan Yang Ringkas Tapi Ikut Trend

hantaran kahwin lelaki

Barang Hantaran Perkahwinan Yang Ringkas Tapi Ikut Trend

Bila terima undangan majlis kahwin, ingat zaman nak kahwin dulu. Pening dok fikir nak cari barang hantaran. Sebab kami memang tak sabar-sabar nak kahwin. 1 bulan lebih je persediannya. Biasa lah, dua-dua jauh dari family, kurang kasih sayang kotttt….

Ha ha ha

Nak tau apa hantaran saya?

Kotak ipad tau.. Haha.. memang kotak ipad pun dan kotak iphone. Kesian kan? Kotak je.. kemaruk sangat nak.

Ni akak nak tolong ni kalau adik-adik yang takda idea nak buh apa kat hantaran atau inginkan kelainan.

Dah tentu set kesihatan dan kecantikan. Set dalam gambar bawah ni, iaitu Set Skincare Youth dipilih oleh Tasha Mansahar tau. Memang dia suka sangat guna skincare ni.

hantaran kahwin lelaki

Saya juga boleh cadangkan set yang sesuai untuk orang baru kahwin. Untuk orang baru kahwin, sesuai sangatlah РSet kesuburan ataupun set hamil, sebagai persediaan untuk mendapat cahaya mata.

Yang jadi masalahnya orang baru kahwin ni, tak merancang pun nak dapat anak, pastu tereksiden. Kalau tereksiden, kita tak tau sama ada nutrisi dalam badan ibu tu cukup tak untuk pembentukan organ bayi yang berlaku sebaik saja persenyawaan berlaku.

Yang paling penting otak la, sebab untuk pembentukan otak perlukan banyak zat besi. Kan lebih baik kalau ibu dah sediakan badan dengan nutrien yang cukup dari awal.

Klik sini untuk baca info pasal Pembentukan Otak Bayi Dalam Kandungan.

tips cepat hamil

Bagaimana Nak Dapatkan Produk Untuk Hantaran Kahwin?

Boleh hubungi saya dengan segera. Kita deal hingga dapat yang terbaik untuk kedua-dua mempelai.

Fyda – 012 621 1883, atau direct wasap

www.wasap.my/60126211883/hantarankahwin

www.wasap.my/60126211883/hantarankahwin

www.wasap.my/60126211883/hantarankahwin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.