Bagaimana Saya Boleh Travel Ke Luar Negara Setiap Tahun

Bagaimana Saya Boleh Travel Ke Luar Negara Setiap Tahun

Dah 6 tahun berlalu saya berada dalam Shaklee, alhamdulillah dah banyak impian-impian yang berjaya saya tunaikan. Terutamanya impian travel. Walaupun belum lagi dapat join trip 6 bintang yang ditaja oleh Shaklee, namun sejak serius dalam bisnes ini, saya dan keluarga telah travel ke:-

  1. Osaka, Jepun
  2. Tokyo, Jepun
  3. Singapura
  4. Trip Eropah yang cover London, Paris, Amsterdam, Milan dan Pisa
  5. New Zealand, trip naik motorhome bawa mama sekali.

Okla tu kan? Maknanya setiap tahun kami sekeluarga dah travel ke oversea.

So, apa sebenarnya yang membuatkan saya setia dengan Shaklee? Walaupun orang komplen produk Shaklee mahal. Sebenarnya ramai pelanggan saya yang bertukar produk dari Shaklee kepada produk lain, tapi sayangnya mereka sangat sukakan produk Shaklee sebab berkesan kepada mereka lebih daripada produk yang mereka guna sekarang. Tapi itulah, kata mereka – mahal.

Sebab itulah saya memilih untuk buat bisnes. Kalau tak bisnes, memang tak cukup juga nak bergantung pada duit gaji saja. Alhamdulillah, bila bisnes dapat lebih-lebih pula.

tips travel percuma

Kenapa Saya Setia Dengan Shaklee

1. Shaklee lebih kepada gaya hidup sihat, bukan berasaskan keuntungan semata-mata.

CEO Shaklee ialah Roger Barnett yang membeli syarikat Shaklee pada tahun 2014. Beliau beli Shaklee bila anaknya yang kena asma sangat teruk, akhirnya terkawal selepas isteri beliau gunakan set pencuci rumah Shaklee.

Bila dia kaji pasal syarikat ini, beliau membuat keputusan untuk membeli syarikat Shaklee.

Kalau anda google, Roger Barnett ni memang orang kaya sebelum dia beli Shaklee. Dia adalah pemilik Burberry, Beauty.com.

Shaklee sangat komited untuk hasilkan produk yang berkualiti dan melaburkan lebih 300 juta USD untuk ujian klinikal, kajian dan penyelidikan. Selagi tak dapat kualiti yang diinginkan, selagi tu lah Shaklee takkan keluarkan produk tersebut.

burberry

2. Kumpulan sokongan yang hebat dan bertenaga

Seronok sangat sebab saya berada dalam grup yang sentiasa happening, iaitu VerstailTeam. Kalau anda berada dalam kumpulan sokongan ni, anda akan memang sentiasa semangat, sebab setiap hari dibakar.

3. Shaklee effects

Setiap orang yang ambik produk Shaklee dengan betul – sebab tu kena cari pengedar yang betul-betul, yang boleh bagi nasihat dan info secukupnya tentang keadaan anda. Mungkin anda ada masalah kesihatan, jadi tak boleh sembrono je. Nak cari orang jual murah tapi tak pandai konsult.

Bila makan produk Shaklee dengan betul, memang akan rasa kesan yang baik. Contohnya saya sendiri yang bermula dengan ESP. Sebab saya memang alami gastrik yang teruk. Tambah-tambah lagi bila bekerja, tak sempat makan. Tapi terpaksa juga terus bekerja sebab tak ada orang ganti. Ubat gastrik tu memang minum macam air je. 1 gelas, 2 gelas.

Akhirnya lepas amalkan ESP, simptom itu makin berkurang.

4. Pelanggan yang gembira

Begitu juga dengan pelanggan-pelanggan yang makan Shaklee dengan betul, mereka juga rasa Shaklee effects masing-masing.

Sebab tu saya berani nak share pasal produk ni, sebab disokong oleh kajian saintifik yang membuktikan pengguna Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik berbanding populasi lain dan vitamin ni terbukti selamat untuk jangka masa panjang.

Ini telah dibuktikan dalam Landmark Study Shaklee.

Secara ringkasnya kajian ini menguji kumpulan yang makan vitamin Shaklee, kumpulan yang makan vitamin jenama lain dan kumpulan yang tak makan vitamin langsung selama lebih 20 tahun.

Hasilnya sangat mengejutkan. Sebab kumpulan Shaklee memang kumpulan yang paling sihat. Tetapi orang yang makan vitamin jenama lain rupanya lebih tinggi risiko penyakit berbanding orang yang tak makan vitamin.

bahaya penyakit kronik

Yakin Untuk Promot Shaklee Dan Harap Orang Malaysia Pilih Untuk Hidup Sihat

Dengan banyak study pasal Shaklee, saya semakin yakin untuk sebarkan kebaikan Shaklee kepada orang ramai kerana Shaklee bukan semata-mata nak jual vitamin, tapi nak menerapkan gaya hidup sihat kepada manusia dan hidup harmoni dengan alam.

So, jom jadi keluarga Shaklee hari ini.

Hubungi saya untuk info dan konsultasi. Dan kalau nak mula bisnes pun saya boleh bantu anda.

Fyda Noh – 012 621 1883

Atau direct wasap

www.wasap.my/60126211883

www.wasap.my/60126211883

www.wasap.my/60126211883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.