suplemen untuk atlet


ligamen koyak

Bila orang bersemangat, kita pun ikut terharu. Begitulah rasanya setiap kali tengok channel sukan.

Personally, saya sangat menyokong orang2 yang semangat bersukan, apa lagi kalau yang berjuang untuk harumkan nama negara.

Tapi, masalahnya atlet ni kena banyak training, kena selalu fit. Bila training banyak2, tu yang terdedah kepada kecederaan otot.

Sedih sangat bila atlet terpaksa direhatkan sebab kecederaan.

Sedangkan nutrisi yang baik mungkin boleh membantu untuk tingkatkan stamina, mengurangkan kecederaan otot & mencepatkan pemulihan.

Shaklee adalah jenama yang patut jadi pilihan semua atlet di Malaysia. Sebab atlet di overseas ramai atlet yang amalkan suplemen Shaklee dan merangkul banyak pingat emas.

Mungkin atlet Malaysia boleh lebih maju dengan vitamin Shaklee.

Jangan risau, Shaklee takde bahan kimia atau bahan terlarang yang boleh buat anda fail ujian dopping.

Tak caya, tanya Najib Turano sebab dia pun amalkan suplemen Shaklee. 🙂

Hubungi Fyda sekarang untuk menempah set Shaklee anda.

Fyda – 012 621 1883

Whatsapp – www.wasap.my/60126211883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *