Apa Kelebihan Bisnes Shaklee Hingga Jadi Pilihan Ramai Wanita Di Malaysia

Apa Kelebihan Bisnes Shaklee Hingga Jadi Pilihan Ramai Wanita Di Malaysia

Semasa Shaklee meletup di Malaysia beberapa tahun lalu, sebenarnya bisnes ni dinaikkan oleh kaum hawa. Sebab masa tu sangat meletupnya Set Penyusuan Shaklee. Sebab, ibu-ibu ni ramai yang bekerja dan mengalami masalah menyusukan bayi mereka. Jadi, bila dah cuba Set Penyusuan Shaklee, mereka dapati perubahan yang sangat positif bukan saja dari segi penghasilan susu, malah badan pun rasa lebih sihat.

Sebab nak ramai yang dapat manfaat daripada set tersebut, mereka semangat, excited nak berkongsi dengan ibu-ibu lain. Sebab semangat nak baby-baby lain pun dapat susu yang terbaik.

Rupanya ramai wanita yang alami masalah dengan penyusuan. Sama ada tak ada ilmu penyusuan, ataupun memang cara hidup atau perubahan fisiologi yang berlaku menyebabkan susu kurang.

Mereka yang jual produk Shaklee ni, semangatnya nak tolong orang, mereka rasa dulu berkesan kat diri sendiri dan kemudian baru share dengan orang lain. Mereka juga sanggup luangkan masa belajar tentang produk, tentang penyusuan. Sebabnya nak sampaikan ilmu juga.

Penyusuan ni, walaupun boleh berlaku secara semulajadi, tapi perlukan ilmu.

pendapatan sampingan

Berkat Menolong Orang, Bonus Dah Lebih Gaji Hakiki

Ramai ahli Shaklee yang jual Shaklee dengan semangat nak bantu orang ni, dapat bonus Shaklee lebih daripada gaji hakikinya. Sebab seronok tau bila berkumpul sesama ahli, bila dapat duit yang banyak. Banyak benda yang boleh buat dengan duit tu.

Jadi, ramai ibu tadi yang ambil keputusan untuk berhenti kerja. Buat Shaklee sepenuh masa. Dan tak menyesal, sebab makin banyak peluang yang boleh diteroka dalam Shaklee dan makin banyak bonus yang dapat dengan hanya berkongsi kebaikan produk Shaklee dan berkongsi peluang untuk tingkatkan ekonomi dengan Shaklee.

Kenapa Wanita Lebih Suka Bisnes Shaklee

Lepas tu, Shaklee makin berkembang. Bukan saja wanita bekerja yang buat Shaklee sebab nak kebebasan masa dan nak jaga, nak didik anak sendiri. Tapi, surirumah pun dah mula sedar yang mereka juga perlu berdikari dan kena ada simpanan sendiri walaupun dah dapat duit daripada suami.

Kami suka buat Shaklee ni sebab boleh guna medium online 100%. Sekarang ni semua orang pun dah ada Facebook dan ada access kepada internet. Jadi, apa-apa masalah semua nak rujuk internet.

Bisnes Shaklee ni tak perlu modal yang banyak pun. Cuma daftar dengan RM80 dan dah boleh start buat bisnes. Kalau jadi downlines saya, kelas secara online. Nak offline pun boleh, yang dekat-dekat Kota Kinabalu boleh lah kalau nak jumpa, berlaga lutut. Jentik-jentik hidung (applicable untuk wanita saja okk)

Tapi, dalam bisnes apa-apa pun mesti ada hati yang kental dan semangat nak berjaya. In sha Allah kita boleh berjaya sama-sama.

Ramai orang yang bekerja dalam bidang profesional, termasuk doktor, peguam, jurutera dan pensyarah pun dah berhenti kerja untuk buat Shaklee. Apa istimewanya Shaklee sampai orang-orang bijak pandai dan bergaji besar pun nak berhenti kerja.

Nak tahu?

Saya akan sambung di entry lain.

Kalau berminat nak bonus 4,5,6,7 angka dengan Shaklee, mesti bertindak sekarang untuk ubah hidup anda.

Hubungi saya sekarang di www.wasap.com.my/60126211883

Atau boleh isi borang di bawah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *