5 Tawaran Menarik Shaklee Yang Tak Patut Dilepaskan Sepanjang Bulan Puasa

5 Tawaran Menarik Shaklee Yang Tak Patut Dilepaskan Sepanjang Bulan Puasa

Bulan puasa bulan penuh nikmat dan berkat. Macam-macam ganjaran yang telah Allah janjikan.

Shaklee pun ofer banyak tawaran istimewa bulan ni. Nak tau apa yang Shaklee ofer? Teruskan baca sampai habis ya..

1. Blender Ferrano dengan Shaklee printed

Yang paling saya suka – sebab boleh buat macam-macam resepi smoothie dan ice blended yang best. Iaitu penjimatan 50% untuk blender Ferrano.

Shaklee dah banyak test blender untuk blend ais dengan lancar tanpa gegaran.

Dengan pembelian produk Shaklee dalam RM900 anda layak beli blender ni dengan harga RM150. Harga sebenar kurang lebih RM300.

Mesti syiok kan buat ice blended dengan blender dengan kuasa motor ala-ala Ferrari.

blender sesuai untuk ice blended

2. Set Ramadhan

1 set Ramadhan yang mengandungi ESP, Mealshakes, Performance Drink dan Lecithin. Set yang wajib digrab cepat-cepat sebab ESP tu memang ramai sangat peminatnya. Sekejap-sekejap habis stok. Rugilah kalau nak tunggu-tunggu lagi. Dengan pembelian set ini, anda boleh grab 2 biji paper bag Shaklee. Boleh la bawa telekung pergi sembahyang terawikh.

–ESP ialah minuman soya protein tinggi, supaya boleh tahan kenyang lebih lama.

–Mealshakes ialah multivitamin berasaskan soya untuk melengkap nutrisi yang mungkin berkurang semasa puasa.

–Performance Drink mengekalkan bendalir dalam badan.

–Lecithin berfungsi sebagai pemecah lemak. Maklumlah walaupun siang hari tak makan, tapi bila buka puasa macam-macam masuk dalam perut.

resepi berbuka puasa sebulan

 

Jadi ahli Shaklee dan berpeluang beli Set Lunchbox Rubbermaid

Daftar ahli Shaklee dan beli sebarang produk kurang lebih RM300++ dan anda layak beli Lunchbox jenama Rubbermaid dengan harga semurah RM16.96.

Ada 2 pilihan lunchbox yang masih ada selepas promo ini dibuka bulan May. Kena grab cepat-cepat tau takut kehabisan stok.

bekas simpan biskut

Sepasang pelapik cawan Shaklee untuk ahli sahaja.

Dengan pembelian produk kurang lebih RM300++, pelapik cawan ini boleh didapati dengan hanya RM 9.96 sahaja. Ada 3 corak mengikut tarikh tertentu. Tapi, kalau nak yang special edition Vivix punya, kena beli Vivix la satu.

Boleh la guna untuk lapik cawan tetamu masa raya nanti.

pelapik cawan murah

Salad Go Container dengan pembelian Set Detox.

Tapi ofer ni khas untuk ahli sahaja. Dengan pembelian set detoks, container dari New Zealand ini boleh dimiiki dengan harga RM19.93 sahaja.

Nak kawal berat badan dan nak dapatkan kulit yang cantik, ngam sangatlah buat program detoks ni. Sambil berpuasa pun boleh buat. Dan program ini disusun oleh saintis-saintis hebat dalam Shaklee.

bekas simpan biskut

 

Dah tentu anda pun tak nak lepaskan peluang keemasan ini kan?

Boleh isi borang di bawah, in sha Allah saya akan respon dengan segera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *