2 Tips Utama Untuk Jana RM10,000 Pertama Dalam Bisnes Shaklee

bisnes paling untung

2 Tips Utama Untuk Jana RM10,000 Pertama Dalam Bisnes Shaklee

Zaman sekarang ni, ada side income dah jadi keperluan kepada semua orang sebab mencabarnya ekonomi sekarang ni. Orang kata, tinggal di bandar gaji mahal tapi hakikatnya masih tak cukup. Hutang bank, hutang peribadi semua tu menyesakkan dada kita. Malah, ada yang meninggal dunia tinggalkan hutang kepada anak-anak.

Saya pasti anda yang sedang baca artikel sedang mencari-cari idea untuk menambahkan pendapatan dengan mudah. Tahniah sebab anda berada di tempat yang tepat sebab saya akan berkongsi bagaimana anda boleh menambahkan duit poket melalui bisnes yang menjamin keuntungan iaitu Shaklee.

Tapi, tentu tertanya-tanya bagaimana nak mulakan bisnes Shaklee.

Kenapa Anda Perlu Memilih Shaklee?

Pertama sekali, anda perlu tahu kenapa anda patut memilih bisnes Shaklee berbanding bisnes lain.

Jawapannya mudah sahaja, bak kata Dr Azizan Osman, penceramah perniagaan yang terkenal, – Untuk langkah pertama, pilihlah perniagaan yang RENDAH RISIKO, RENDAH MODAL dan TINGGI PELUANG BERJAYA. 

Shaklee memenuhi ketiga-tiga syarat ini. No kompromi.

Bagaimana Nak Memulakan Bisnes Shaklee?

Langkah Pertama : Pilih Bisnes Partner Yang Aktif dan Komited

Sebab Shaklee ni ialah bisnes network marketing, so anda perlukan bisnes partner untuk guide anda buat bisnes. Jadi, anda perlulah cari orang yang berpengalaman,aktif dan komited.

Perhatikan facebook dan blog mereka dulu. Selalu update kah atau suam-suam kuku?

Penting untuk anda mendaftar dengan orang yang betul. Bak kata pepatah, kalau nak mencari guru, carilah guru yang boleh mengajar kita hingga berjaya.

cara mulakan bisnes shaklee

Antara tips memilih “guru” yang anda boleh cuba:

1. Pilih pengedar yang banyak berkongsi tips kesihatan sebab mereka tu ialah orang yang boleh beri nasihat mengenai suplimen dan orang yang suka pergi kelas.

2. Jadi, mereka sentiasa semangat untuk membimbing anda sebab mereka sentiasa ada info untuk diberikan kepada anda.

3. Anda boleh cuba beli produk daripada dia. Perhatikan bagaimana cara layanan pengedar tersebut. Jika dia seorang yang mesra, pantas dan sistematik serta memberikan layanan selepas jualan yang bagus, mungkin dialah “guru” yang anda perlukan.

4. Interaksi yang bagus di antara anda dan pengedar yang bakal bergelar Upline anda perlulah bagus dan mesra untuk memudahkan anda menuntut ilmu daripadanya.

5. Kalau boleh, elakkan orang yang layan anda macam robot. Adui.. kita nak bisnes dengan manusia.

Guru dah jumpa, sekarang masanya untuk mendaftar. 

  1. Daftar keahlian dengan yuran RM75.
  2. Daftar percuma dengan minimum pembelian 200UV (RM700+)

Selepas mendaftar sebagai ahli, secara automatik anda telah layak membeli barangan Shaklee dengan harga ahli dan berpeluang menikmati ganjaran-ganjaran hebat daripada Shaklee.

Setiap pendaftaran baru, anda akan dibekalkan dengan Starter Kit yang mengandungi banyak maklumat tentang syarikat dan produk-produk Shaklee.

bisnes kesihatan

2) Langkah Kedua : Kutiplah Ilmu dan Selalulah Bertanya

Untuk memastikan anda berjaya di dalam bisnes Shaklee, penuhkanlah dada dengan pengetahuan tentang produk-produk Shaklee dan bisnes plan Shaklee.

Kalau dalam grup saya, kami ada 1 sistem yang membantu anda untuk berjaya dalam bisnes. Anda hanya perlu follow sistem itu.

Dalam sistem bisnes ni juga, anda bertanggungjawab penuh kepada bisnes anda. Mentor hanyalah sebagai penunjuk jalan atau pemberi panduan. Sistem dah ada, kelas dah ada. Malah Shaklee pun ada kelas nutrisi dan kelas untuk membantu memasarkan produk dan bisnes anda.

So, peruntukkan masa untuk belajar.

Untuk newbie, kami sediakan platform untuk korang belajar asas tentang bisnes Shaklee di event StartUp

Next event paling dekat ialah pada 7 Mac 2020. 

 

Hubungi saya segera untuk sertai event ini : www.wasap.my/6012621883

Jangan berat mulut untuk bertanya sekiranya mempunyai masalah. Jadikan upline sebagai mentor dan pastikan hubungan anda dengan Upline sentiasa erat.

  • Ikutlah segala tunjuk ajar yang diberika Upline dan contohilah apa yang mereka lakuka  untuk memajukan bisnes Shaklee.
  • Sentiasa bina hubungan yang mesra dengan pelanggan dan sentiasa berikan konsultasi yang betul dan terbaik.

Inilah dia 2 langkah Utama yang anda perlu lakukan untuk memulakan bisnes Shaklee. Tak sukar bukan?

Jadi, jangan bertangguh lagi, ayuh bertindak segera! FAST ACTION…FAST RESULT..

Sebelum orang lain mengambil peluang anda, pastikan anda yang merebutnya dahulu. Mari kita sama-sama menjana pendapatan yang lumayan dari bisnes Shaklee ini.

Bagaimana Nak Daftar Shaklee Dengan Saya?

daftar ahli shaklee

Jika berminat untuk menyertai grup Verstail yang diselia secara langsung oleh iReach, anda boleh hubungi saya di 012 621 1883,

atau terus klik link ini : Saya ingin daftar ahli Shaklee dengan Fyda Noh.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.