2 Kerja Untuk Tampung Kos Hidup, Peluang Gaji Bertambah Setiap Hari

2 kerja

2 Kerja Untuk Tampung Kos Hidup, Peluang Gaji Bertambah Setiap Hari

Dalam artikel ni, saya nak berkongsi peluang-peluang besar bila kita serius buat bisnes Shaklee. Teruratamanya kepada anda yang masih bekerja tapi rasa ada masalah kewangan yang tegang. Setiap bulan perlu bayar komitmen hinggakan tak ada ruang untuk menyimpan duit.

Sepanjang anda bekerja, berapa kali kenaikan gaji yang anda dapat?

Setahun sekali?

Saya nak berkongsi dengan anda bisnes yang mana gaji boleh meningkat setiap hari dan anda mampu jana pendapatan tanpa had.

2 kerja

Sistem Pemberian Bonus Yang Dipatenkan

Shaklee adalah antara syarikat network marketing yang besar di dunia. Reputasi Shaklee, terutamanya dari segi produk sangat baik hingga menarik perhatian saintis-saintis hebat di US untuk bekerjasama dengan Shaklee dan mengkaji produk mereka.

Anda boleh baca di Landmark Study I yang mana kajian ini dijalankan oleh seorang Profesor  Emerita, iaitu Dr Gladys Block yang ingin menguji kesan vitamin-vitamin ni untuk jangka masa panjang. Daripada kajian itu menunjukkan pengguna Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik dan risiko lebih rendah untuk dapat penyakit.

Sementara itu, ada lagi Landmark Study II yang mana melibatkan seorang penerima Anugerah Nobel dalam bidang Perubatan, Dr Elizabeth Blackburn yang mengakui populasi orang yang makan produk Shaklee adalah lebih sihat berbanding populasi-populasi lain.

So, adakah anda rasa jaminan ini tidak berbaloi untuk kesihatan anda?

Sementara itu, Shaklee menawarkan sistem pampasan yang lumayan. Bonus Shaklee yang paling glemer ialah 3C : iaitu, Cash, Car Bonus dan Convention.

Kali ni saya nak kongsi tentang cash bonus, atau bonus tunai.

Ada beberapa pangkat tertentu di Shaklee yang menawarkan ‘tangga gaji’ yang berbeza. Lebih kurang sama lah kan kalau kerja dengan orang. Sama ada kerja kerajaan atau kerja swasta.

Maksudnya setiap pangkat tertentu atau gred gaji tertentu mempunya tangga gaji tertentu yang tak boleh dilepasi. Maksudnya kalau gred gaji anda ialah pada tangga 1 dan gaji tertinggi gred itu ialah RM2,000 (contoh lah), anda kerjalah rajin macammana pun, kerja separuh mati ke, kerja sampai tak ingat dunia ke, gaji anda tetap RM2,000 hinggalah anda naik gred lain.

gaji bulanan

Tapi di Shaklee, walaupun gred gaji anda ialah pada tangga 1, tapi jika anda usaha lebih, anda berpotensi untuk dapat bonus lebih daripada RM2,000. Bukan 2 kali ganja, malah boleh jadi 3 atau 5 kali ganda.

 

bonus shaklee

Ini maksud saya, walaupun pada pangkat yang sama, anda mungkin boleh dapat bonus yang berbeza. Anda tengok pada pangkat supervisor. Ada yang bonusnya RM2,812 dan ada yang RM3,010. Sedangkan purata pendapatan untuk supervisor hanyalah RM1,500.

So, adakah anda rasa bisnes ini berbaloi untuk dikerjakan?

Mungkin anda masih ragu-ragu dengan apa yang saya ceritakan, betul tak? Takpe, anda boleh hubungi saya untuk Bisnes Oppprtunity Sharing untuk maklumat yang lebih lanjut.

Hubungi saya untuk book slot anda

WhatsApp kami di 012 621 1883 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Fyda Noh untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.